Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Інтерфейс та керівництво користувача

Читайте также:
  1. З точки зору користувача, основними характеристиками монітора є розмір по діагоналі, роздільна здатність, частота регенерації (обновлення) та клас захисту.
  2. Інтерфейс
  3. Інтерфейс програми. Інструменти виділення. Створення геометричних примітивів. Творча робота “Композиція із геометричних фігур”.
  4. Керівництво проведенням змагань.
  5. Реалізація інтерфейсу
  6. Спадкоємство інтерфейсів. Реалізація в одному класі декількох інтерфейсів. Змінні інтерфейса

Для запуску програми треба натиснути на папку «FarmatseftBook», який знаходиться на робочому столі комп’ютера. (Рис. 2.18)

Рис. 2.18 Папка «FarmatseftBook(Довідник лікаря)»

Потім при відкритті папки «FarmatseftBook» треба натиснути ярлик «FarmatseftBook». (Рис. 2.19)

Рис. 2.19 Ярлик «FarmatseftBook»

Після відкриття проекту, з’явялється головна форма проекту, в якій знаходиться меню (Рис. 2.21), і ми можемо відразу розпочати роботу з програмою.

Рис. 2.21

Змн.
Арк.
№ докум.
Підпис
Дата
Арк.
 
КП.КДК12/021.15.000.ПЗ  
головне меню
Після того, як були введені коректні дані авторизації, користувач починає працювати з головноx`ю формою програми, де саме проводиться пошук медикаментів. (Рис.2.22)

Рис.2.22 Головна форма

Розубравшись у інтерфейсі програми користувач може здійснити пошук препаратів, пошуку препаратів є кілька видів: це пошук по назві препарату, пошук по типу препарату, а також пошук за алфавітом.(Рис.2.23)

Рис.2.23 Пошук за типом препарату

Пошук за алфавітом проводиться наступним чином: користувач натискає на букву по якій хоче здійснити пошук препаратів. Натискаючи букву «Б» користувач отримує список преп

Змн.
Арк.
№ докум.
Підпис
Дата
Арк.
 
КП.КДК12/021.15.000.ПЗ  
аратів на букву «Б»(Рис.2.24).

Змн.
Арк.
№ докум.
Підпис
Дата
Арк.
 
КП.КДК12/021.15.000.ПЗ  

Рис.2.24 Пошук за алфавітом

Також користувач може здійснити пошук за всіма типами медикаментів.Натиснувши пошук, користувач отримує весь список медикаментів. (Рис.2.25)

Рис.2.25 Пошук за всіма типами

 

 

Змн.
Арк.
№ докум.
Підпис
Дата
Арк.
 
КП.КДК12/021.15.000.ПЗ  
Висновки

Під час виконання курсового проекту була розроблена програма, завдяки якій користувач програми може використовувати повний функціонал продукту, для того щоб знайти всю необхідну інформацію про музичну композицію.

Тестування програми показало відповідність її вимогам, тому що набір спочатку поставлених завдань виконується на необхідному рівні. Модульне тестування показало, що окремі функції повністю працездатні і не призводять до регресії програми.

Під час виконання курсового проекту було зроблено висновок, що даний програмний продукт може використовуватись людьми у домашніх умовах, на персональному комп’ютері без звязку з мережею інтернет.

Під час написання курсового проекту виникали деякі помилки з додаванням інформації у базу даних, але вони були успішно подолані завдяки широкому вибору інформації в просторі Інтернету.

Мета даної роботи була досягнена.


 




Дата добавления: 2015-09-11; просмотров: 20 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

NetBeans IDE | Обґрунтування вибору методу розв’язку задачі | Додаток 1. Лістинг 2 страница | Додаток 1. Лістинг 3 страница | Додаток 1. Лістинг 4 страница |


lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.008 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав