Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Молитва

Читайте также:
  1. XIII. Молитва
  2. Анина молитва
  3. Глава 4. МОЛИТВА В ГЕТСИМАНСЬКОМУ САДІ. УЧАСТЬ МАРІЇ
  4. Глава IX: Ледяная молитва.
  5. И ныне:/ Молитвами Богородицы/ Ми́лостиве, очи́сти// мно́жество согреше́ний на́ших.
  6. ИИСУС - МОЛИТВА ВЕЗДЕ
  7. Молитва
  8. Молитва
  9. Молитва

Просити у Бога допомогти зробити правильний вибір.

Для вихованців 11-17 років – Якщо вихованець вже має стосунки з Богом, молитися, щоб Бог показав, що потрібно ще змінити в житті.

III. Вивчення золотого вірша.

«Любов Божа до нас з'явилася тим, що Бог Сина Свого Однородженого послав у світ, щоб ми через Нього жили». (1 Івана 4:9)

 

IV. Поробка – книжка «Життя Ісуса»

V. Вечірнє спілкування

Для вихованців 8-11 років

Давайте згадаємо, про що говорили вранці. Хто хоче помолитись молитвою каяття: признати, що вірить у Ісуса і прийняти все, що Він зробив на хресті, відновити стосунки з Ним, стати дитям Божим? Ми можемо звернутись до Бога в молитві.

1. Подякувати Богу за те, що Він створив нас та любить кожного жертовною любов’ю.

2. Попросити прощення за свої гріхи.

3. Прийняти Його як свого Господа і Спасителя.

 

Молитва за вихованців

(Дякую Тобі, Господь, що … довірилися Тобі, як своєму Господу та Спасителю. Тепер я прошу Тебе дати впевненість їм у вічному житті. І, Господь, я молю, що якщо у них коли-небудь виникнуть сумніви щодо того, по якій причині Ти впустив би їх на небеса, допоможи їм завжди знати відповідь у своєму серці: «Ісус помер за мене. Ісус помер за (ім’я). Ісус є моїм Спасителем». В Його ім’я молюсь. Амінь.)

Звернемось до нашої книжечки. Яка наступна сторінка? (Зелена) Про що нагадує зелений колір? (про все, що росте)

Нам також потрібно рости і краще знати Бога. А що для цього потрібно робити? (Послухати, що думають вихованці)

1. Читати Біблію

2. Молитись

3. Розповідати іншим, як можна стати другом Бога.

4. Ходити до церкви (Бог хоче, щоб у тебе були друзі, які теж люблять Бога, щоб ви разом могли молитися, читати Біблію).

А блакитна сторінка нехай нагадує тобі, що Бог любить і завжди поруч

«Я ніколи тебе не залишу тебе».

Для вихованців 12-17 років

Чи хотіли б ви прийняти подарунок вічного життя?

Дозвольте мені розповісти про п'ять речей, які потрібно розуміти.

По-перше, коли я запитав вас на початку нашої розмови: «Що знадобилося б для вас, що потрапити на небеса?», ви сказали, що вам потрібно заслужити це, чи заробити вашою поведінкою. Пам'ятаєте, ми говорили про те, що це дійсно так, якщо ви могли б бути досконалим, та ви не можете. Ніхто не досконалий, тож усі ми потребуємо допомоги, яка прийшла від Бога через Ісуса. Так що нашою відповіддю на це запитання буде: «Ісус помер за мене, і Він є моїм Спасителем та Господом». Тому, перше, що ви маєте зробити, це перенести вашу довіру на Ісуса, на Його смерть та воскресіння для вашого спасіння. Чи бажаєте ви цього?

Друге, чи хочете ви прийняти Його, як живого Бога в ваше життя? Він не мертвий! Він живий і хоче увійти у ваше життя та принести мудрість, силу та любов. Чи бажаєте ви цього?

Третє, ви можете прийняти Ісуса як особистого Спасителя, тому що Він говорить: «Ось. Я стою під дверима та стукаю: коли хто почує Мій голос і двері відчинить, Я до нього ввійду...» (Одкр. 3:20). Яка чудова обіцянка! Та він джентльмен і не буде виламувати двері. Він чекає, поки ви відчините їх. Чи хотіли б ви відчинити двері та запросити Його всередину?

Четверте, ми маємо дозволити Ісусу бути нашим Господом, тому що Він є Господь незалежно від того, визнаємо ми це, чи ні. У кожного з нас всередині є місце, яке він хоче зайняти, та яке ми могли б назвати «кімната керування». Хтось завжди контролює наше життя. Можливо, це ми самі, чи інша людина, влада, задоволення, майно, біль чи страх. Хто чи що контролює зараз ваше життя? Коли ми підкоряємося Ісусу Христу, Він допомагає нам мати вірне відношення до всього того, що ми згадували. Він все приводить у належний порядок. Чи хотіли б ви підкорити ваше життя кусові? Ми зараз попросимо Його про це, але перед цим, я хотів би сказати про ще одну важливу річ.

П'яте – це розуміння істинного покаяння. Це означає відвернутись від гріха з Божою допомогою. Ми не можемо цього зробити власними силами. Необхідно, щоб Бог змінив наше серце. Коли ми повністю підкоряємось Йому, тоді ми відносимось до гріха так само, як і Він, – ми його ненавидимо. Покаяння – це не обіцянка більше ніколи не грішити, бо це було б неправдою. Це непідробне бажання, яке Бог вкладає в наше серце, — відвернутися від гріха та повернутись до Бога зі щирою вдячністю за те, що Ісус зробив, коли помер за нас на хресті.

Якщо це дійсно те, чого ви бажаєте, то я поведу вас в молитві, і ми зможемо сказати Йому те, що ви щойно сказали мені.

Поясніть вихованцям 3 частини молитви:

а. Подякуйте Богові за розуміння вихованцями смерті Христа як плату за його гріхи та бажання відвернутися від гріха.

б. Моліться з ними короткими фразами з Євангелії, і нехай вони повторюють за вами:

1) Я визнаю, що я грішний.

2) Прошу, щоб Бог пробачив мої гріхи.

3) Вірю, що Він пробачив мені мої гріхи і дасть сили далі не грішити.

4) Покладаю довіру на Христа.

5) Приймаю Його як свого Господа, Спасителя, воскреслого Христа.

в. Моліться за них, за впевненість (Дякую Тобі, Господь, що … довірилися Тобі, як своєму Господу та Спасителю. Тепер я прошу Тебе дати впевненість їм у вічному житті, тому що Ти сказав: «Поправді, поправді кажу Вам: Хто вірує в Мене, життя вічне той має.» (Ів.6:47). І, Господь, я молю, що якщо у них коли-небудь виникнуть сумніви щодо того, по якій причині Ти впустив би їх на небеса, допоможи їм завжди знати відповідь у своєму серці: «Ісус помер за мене. Ісус помер за (ім’я). Ісус є моїм Спасителем». В Його ім’я молюсь. Амінь.

Пам’ятаєте запитання, яке вам задавали вранці? На вашу думку, що знадобилося б для того, щоб Бог пустив вас на небеса, коли ви помрете? Що ви думаєте тепер? Так, тому що Ісус ваш Спаситель, і Він заплатив ціну за вас на хресті. А як ви подякуєте Йому? Правильно, відвертаючись від гріха і живучи для Нього. Тож, чи впевнені ви тепер в тому, що будете на небесах? Чудово, Його найбільше бажання – благословити Своїх дітей, і одним з найважливіших благословінь є впевненість у вічному житті. В Івана 6:47 написана одна з таких Божих обіцянок (Поправді, поправді кажу вам...) Згідно цим словам, що Ісус каже, ви маєте, якщо вірите? Правильно, вічне життя.


День 9

Любов добра

Мета:

1. Розповісти, що Бог добрий до людей, Він любить людей так сильно, що проявляє Свою доброту щодня.

2. Пояснити, що для нас як Божих дітей проявляти доброту цілком природньо.

3. Спонукати проявляти доброту до тих, хто поруч.

 

Золотий вірш:

«Тож усе, чого тільки бажаєте, щоб чинили вам люди, те саме чиніть їм і ви»

(Від Матвія 7:12)

Біблійний текст: Дії 9:36-42

 

Обладнання:

· Біблія

· Ілюстрації до біблійних історій

· Аркуші паперу, маркери.

Хід заняття




Дата добавления: 2015-09-10; просмотров: 22 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

I. Вступна частина | I. Вступна частина | Порада батька | I. Вступна частина | Молитва | Молитва. | Молитва | I. Вступна частина | Молитва | Молитва. |


lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.008 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав