Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Штучний поділ

Читайте также:
  1. Ауреліо Печчеї в книзі «Людські якості», аналізуючи сучасну екологічну кризу, пише, що це не криза природи, а криза відношення людини до природи. Чи поділяєте ви цю точку зору?
  2. Використовуйте різні варіанти і способи розподілу учнів по групах.
  3. За умовами участі в членстві міжнародні організації поділяються на
  4. Законодавча влада, її зміст та місце в системі розподілу влад.
  5. Канали розподілу
  6. Методика розподілу доходів, витрат підприємства за товарними групами
  7. Політика розподілу
  8. Поняття адміністративно-територіального поділу
  9. Поняття про територіальний поділ праці.
  10. Приблизне розподілення ремонтних робіт між ремонтно-обслуговуючою базою

Як вже згадувалося у попередніх есе, основним базисом нашого виживання та якості життя на планеті Земля, як індивідів так і всього виду, є наше розуміння законів природи і те, як вони співвідносяться з нашим методом ведення економіки. Ця передумова є простим посиланням на таке розуміння при якому фізичні закони природи розглядаються в контексті економічної ефективності, як на рівні людини так і на рівні природного середовища.

Цілком логічним є те, що будь-який вид який перебуває або який залежить від природного середовища в якому він існує повинен узгоджувати всю свою поведінку з порядком природи, який властивий даному природному середовищу, настільки наскільки це йому дозволяє його розуміння в даний момент. Будь-яка інша орієнтація є просто ірраціональною і може призвести лише до проблем.

 

75 Джерело: Rights of Man, Thomas Paine, 1791, p.162

76 Прикладом цього можуть бути патріотичні економічні упередження, які часто впливають на дії місцевої індустрії. У фізичній реальності, технічно існує лише одна економіка коли мова йде про роботу з ресурсами планети Земля та законами природи. Ідея «зроблено в Америці», наприклад, генерує негайну технічну неефективність, оскільки виробництво відповідних товарів є глобальної справою на всіх рівнях, включаючи узуфрукт світових знань. Навмисне обмеження праці та використання чи утримання матеріалів лише в межах кордонів певної країни є економічно контрпродуктивним в справжньому сенсі світової «економіки».

При розумінні того, що Земля з усіма ресурсами, які існують у різних її областях є симбіотичною та синергічною «системою» в поєднанні з властивим їй доказовим причинним науковим порядком, що лежить в її основі та який існує, в багатьох аспектах, як логічний «путівник» для впорядкування людського виду задля найбільшої соціальної ефективності, ми бачимо що наш ширший контекст у якості глобального суспільства переступає межі всіх понять традиційного чи культурного поділу, включаючи відсутність відданості країні, корпорації або навіть «політичним» традиціям.

Якщо «економіка» має на меті підвищення ефективності у задоволенні потреб людського населення в той же час працюючи над подальшою стійкістю та процвітанням, тоді наша економічна діяльність повинна брати це до уваги та упорядковуватися з найбільш відповідною «системою», яку ми можемо зрозуміти. Отже, знову ж таки, з цієї точки зору, сутність національних держав полягає в очевидно помилковому, довільному поділі, який увіковічений культурною традицією, а нелогічною, технічною ефективністю.

 




Дата добавления: 2015-09-10; просмотров: 27 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

Веб-сайти та інтернет-ресурси | Про рух | Фокусування | Природнича / ресурсо-орієнтована економіка | Поява традицій | Симбіоз | Стійкі вірування | Потенціал та рішення | Першочергове призначення та першопричини | Наші технічні реалії |


lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав