Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Апробації других князів Церкви

Читайте также:
  1. Актуальность может быть определена как значимость, важность, приоритетность среди других тем и событий, злободневность и т.д.
  2. Аргументы [A], [G], [I], [P], [Q], [S]были спроектированы для использования в шлюзовых и других почтовых системах. Онине используются с именами Notes.
  3. Библейское благословение: нужда церкви
  4. Благословение Церкви
  5. Бог не может доверять «Членам церкви»!
  6. В других руках
  7. В какой церкви можно спастись
  8. В ПРОЩЕНИИ ДРУГИХ
  9. В ЦЕРКВИ

Єпископ Ратісбону так написав про новий, німецький переклад, виданий Отцями Редемптористами в 1885р.: "Маємо задоволення дати нашу єпископську апробацію відміченому перекладові з первинного іспанського "Міста Бога" Марії від Ісуса, і рекомендуємо цю книгу, котра напевно збудує всіх читачів і буде нагодою для великих духових благословень."

Ратісбон, 29 вересня 1885р.

+ Ignatius, єпископ Ратісбону

Князь-архиєпископ Зальцбургу, апостольський легат, Примас Німеччини подав таку оцінку: "Згідно з декретами Папів Інокентія XI і Климентія XI книгу, відому як "Місто Бога", написану Преподобною слугинею Бога, Марією від Ісуса, можуть читати всі вірні."

"Численні єпископські апробації, рекомендації чотирьох славетних університетів, поіменно - Тулузи, Саламанки, Алькали і Лувену, і видатних членів різних чинів - співпадають у звеличенні вищеназваної праці. Учений і набожний Кардинал D'Aguirre мовить, що він розглядає всі студії п'ятидесяти літ його попереднього життя, як малозначні порівняно з науками, що він знайшов у цій книзі, яка у всіх речах гармоніює із Святим Письмом, Святими Отцями і Соборами Церкви. Преподобний Генеральний Настоятель Св. Сульпіція, ігумен Емері додає: "Лише відколи я прочитав об'явлення Марії з Аґреди, я достовірно знаю Ісуса і Його Святу Матір."

Тому ми не вагаємось у наданні нашої єпископської апробації для "Міста Бога" - і бажаємо рекомендувати його вірним, і особливо - нашому духовенству."

Архиєпископська Канцелярія, Зальцбург

12 вересня 1885р.

+ Franz Albert, Архиєпископ

Більш недавнє офіційне схвалення "Міста Бога" від єпископа Таразони в передмові до нового видання 1911-12рр.:

"Ми, Dr. James Ozoidi у Udave, за ласкою Бога і Апостольського Престолу - єпископ Таразони, Апостольський Адміністратор дієцезії Туделя, і т. д., і т. д.

Доручивши священникові Дон Едуардо Ройо, капеланові і сповідникові в монастирі Непорочного Зачаття в Агреді уважно і точно порівняти рукопис, котрий має служити копією для друкування нового видання "Міста Бога", яке готовиться до публікації черницями вищеназваного монастиря, - з автентичним авторським рукописом тої праці, що там збереглась, і впевнившись через особисту перевірку великої частини рукопису, що вказаний священник старанно і вірно сповнив це доручення, покладене на нього нами: ми через те тепер засвідчуємо, що це теперішнє видання "Міста Бога", за винятком дещо більше орфографічних поправок, є повністю згідне з оригіналом рукопису тої праці, як скомпоновано і написано Преподобною Мати Марією від Ісуса з Аґреди."

Таразона, 7 квітня 1911р. (Дієцезіальна печать)

+ James, єпископ Таразони.

Офіційна апробація Монсіньора, єпископа дієцезії Форт Уейн, де найновіший англійський переклад видається:

Місто Рим, Інд., 24 серпня 1912р.

Rev. George J. Blatter

Дорогий Всеч. Отче.

Оцим надається мій Імпріматур на ваш англійський переклад праці під заголовком "Місто Бога". Бажаючи вам всякого благословення, я залишаюсь,

Віддано у Господеві,

+ Н. J. Alerding, єпископ Форт Уейн.




Дата добавления: 2015-09-10; просмотров: 33 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

Какие темы будут затронуты? | Where is …? | Книга перша Глава 1. ЧОМУ БОГ ОБ'ЯВИВ ЖИТТЯ МАРІЇ В НАШІ ЧАСИ | Глава 2. НЕЗБАГНЕННА СУТНІСТЬ БОГА. ДЕКРЕТ ПРО СОТВОРЕННЯ. | Глава 3. СОТВОРЕННЯ АНГЕЛІВ І ПАДІННЯ ЛЮЦИФЕРА | Глава 4. СОТВОРЕННЯ І УПАДОК ЛЮДИНИ | Глава 5. РОЗМНОЖЕННЯ ЛЮДСТВА. ОЧІКУВАННЯ ВІДКУПИТЕЛЯ. СВЯТІ ЙОАКИМ І АННА | Глава 6. НЕПОРОЧНЕ ЗАЧАТТЯ | Глава 7. БЛАГОСЛОВЕННЕ НАРОДЖЕННЯ НЕПОРОЧНОЇ МАРІЇ. ЇЇ ІМ'Я | Глава 8. ЇЇ ДИТЯЧІ РОКИ |


lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав