Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

повторно

Читайте также:
  1. Автоматическое Повторное Включение
  2. Вы обращались к этому мастеру повторно?
  3. Глава 10. Расширение и растворение «я»: тёмная ночь и повторное рождение
  4. Глава 10. Расширение и растворение «я»: тёмная ночь и повторное рождение.
  5. Глава 8 НАЗНАЧЕНИЕ НАКАЗАНИЯ ПРИ ПОВТОРНОСТИ ПРЕСТУПЛЕНИЙ
  6. Медитация: о смерти и повторном рождении
  7. Медитация: о смерти и повторном рождении.
  8. На слайде вы видете:Результаты повторной диагностики теста «Самооценка» Р.В. Овчаровой в экспериментальной и контрольной группе.
  9. Назначение наказания при квалифицирующей однородной повторности
  10. Наследование: повторное использование интерфейса

Прокурору Львівської області

Червоноградському міському Голові

повторно

 

СКАРГА

в порядку ст. 12 Закону України «Про прокуратуру»

- оскарження відповіді заступника прокурора області

 

Неодноразово звертались у прокуратуру Львівської області, через засоби масової інформації, а також звертались депутати Львівської обласної ради, з вимогами провести перевірку діянь службових осіб, які стали причиною смертельного випадку 20.02.2012 року на недобудові Червоноградської поліклініки на 1000 відвідувань в зміну у м. Червонограді по вул. Івасюка,2 іменованої в народі «Колізей».

Вимагали провести перевірку та порушити кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ст. 367 КК України (службова недбалість).

Згідно відповіді прокуратури м. Червонограда від 28.03.2012 року 22.03.2012 року прийнято рішення про відмову в порушенні кримінальної справи відносно службових осіб Червоноградської міської ради на підставі п.2 ст.6 КПК України, та аналогічно по факту неналежного виконання педагогічними працівниками Червоноградської ЗШ № 9 покладених на них обов’язків при профілактично – виховної роботи з учнями які мають велику кількість пропусків уроків без поважних причин та схильних до антисоціальної поведінки.

04.04.2012 року інспекцією ДАБК винесено припис про усунення порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, державних стандартів і правил за результатами проведеної позапланової перевірки об’єкта незавершеного будівництва – недобудованого корпусу центральної міської лікарні по вул. Івасюка, 2 в місті Червоноград.

Згідно відповідей Виконкому Червоноградської міської ради та інформації РВ ФДМУ у Львівській області недобудова Червоноградської поліклініки на 1000 відвідувань в зміну у м. рокуЧервонограді по вул. Івасюка,2 перебуває у державній власності і знаходиться в розпорядженні Регіонального відділення Фонду державного майна України.

Відповідно до п.11 ч.1 ст. 6 Закону України «Про управління об’єктами державної власності», уповноважені органи управління відповідно до покладених на них завдань: ведуть облік об’єктів державної власності, що перебувають в їх управлінні, здійснюють контроль за ефективним використанням та збереженням таких об’єктів.

Смертельний випадок 20.02.2012 року стався у момент перебування недобудови Червоноградської поліклініки на 1000 відвідувань в зміну у м. Червонограді по вул. Івасюка,2 у державній власності під час знаходження в розпорядженні Регіонального відділення Фонду державного майна України.

 

На сьогодні об’єкт не проданий, залишається у державній власності в розпорядженні Регіонального відділення Фонду державного майна України. Начебто вживаються заходи до його продажу.

Однак, як вбачається з публікацій у соціальних мережах, зокрема відеозапису зробленого 10 травня 2013 року доступ до даного об’єкту обмежений не належно. На об’єкт безперешкодно потраплять сторонні особи.

При цьому 23 травня 2013 року в інтернеті розміщено відео – «стрибків» неповнолітніх з даної недобудови.

Дана недбалість, щодо охорони «Поліклініки» може привести до чергового нещасного випадку на недобудові.

 

В зв’язку з наведеним, ПРОСИВ прокурора Львівської області та Червоноградського міського Голову вирішити питання щодо звернення з позовом до суду про зобов’язання вчинити дії – щодо забезпечення охорони та закриття доступу до даного об’єкту незавершеного будівництва.

Року отримав повідомлення заступника прокурора області про переправлення мого звернення начальнику інспекції державного архітектурно будівельного контролю та начальнику Регіонального відділення Фонду державного майна.

Статтею 36-1 Закону України «Про прокуратуру» передбачені положення, щодо представництва прокуратурою інтересів громадянина або держави в суді. В тому числі право на звернення до суду з позовом. Однак, заступником прокурора області звернення по суті не вирішене, а переправлено на вирішення в інші органи. На підставі наведеного, ОСКАРЖУЮ відповідь заступника прокурора Львівської області та прошу вирішити звернення, щодо незабезпечення охорони «Колізею» по суті.

Додаток: копія відповіді заступника прокурора області від 17.05.2013 року.

 

З повагою,

Перший заступник

Голови Червоноградської МО

ПП «УДАР Віталія Кличка»

Острик С.О.




Дата добавления: 2015-09-10; просмотров: 8 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

<== предыдущая лекция | следующая лекция ==>
Настало время разобраться, что лежит в таблетницах у пациентов эндокринологического отделения!| Применяются при физическом и психологическом напряжении.

lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.009 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав