Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Internet ресурси

1. http://venera.work.kemsu.ru/Delphi/06/Index.shtml

2. http://www.interface.ru/magazine/tcs/Archive/298/midas2.htm

3. http://olegmotov.h1.ru/articles/inprisemidas/MiltiTierDevelopmentMIDAS.htm

4. http://www.compress.ru/Temp/3292/index.htm

5. http://podgoretsky.com/ftp/Docs

6. http://infocity.kiev.ua/prog

7. http://www.cps.ru/vendors/borland/midas.shtml

8. http://docs.h1.ru/deldocs/d5_midas/index.html

9. http://www.3ka.mipt.ru/vlib/citforum/programming/distr/distr02_4.shtml

10. http://www.interface.ru/fset.asp?Url=/borland/bas451.htm

11. http://www.softforum.ru/html/index.asp?id=items&group=cps.borland.delphi&topic=item121101

 

 


 


 


[1][1] Власною RMI-технологією та інструментарієм розподіленої обробки даних володіє також система програмування JAVA. Однак, зважаючи на її замкнутість і самодостатність, у нашій публікації вона не обговорюється.

[2][2] Починаючи з 6-ої версії Delphi, компоненти та об’єкти, що забезпечують розробку багатошарових застосувань, об’єднано спільною назвою DataSnap.

[3][3] Починаючи з 7-ої версії Delphi підтримку технології CORBA призупинено, зате доповнено нові засоби підтримки технології SOAP.

[4][4] Нагадаємо, що реалізація такої можливості відбувається завдяки прописуванню властивостей СОМ сервера у системному реєстрі Windows у момент першого ж його запуску на комп’ютері.

[5][5] Один сервер застосувань може містити і декілька віддалених модулів даних, котрі, наприклад, виконують різні функції, або звертаються до різних серверів БД.

[6][6] Окрім сервера автоматизації Remote Data Module, cистеми Delphi/C++ Builder підтримують ще декілька різновидностей віддалених модулів даних: Transactioiial, SOAP, WebSnap, CORBA (закладки Multitier, WebSnap и WebServices палітри компонент).

[7][7] Реалізацію методів інтерфейсу забезпечує динамічна бібліотека MIDAS.dll, котру небхідно зареєструвати на комп’ютері серевера застосувань.

[8][8] З’єднання з сервером застосувань забезпечує динамічна бібліотека MIDAS.dll, котра має бути зареєстрованою на комп’ютері клієнта

[9][9] Для використання технології сокетів на комп’ютері сервера застосувань попередньо має бути стартована утиліта SCKRTSRVR.exe (її можна знайти в підкаталозі BIN директорії DELPHI).

[10][10] На машині сервера в системному каталозі має бути бібліотека HTTPSRVR.dll (входить в комплект DELPHI в директорії BIN).

 

[11][11] За такого способу доступу до сервера необхідно, щоб усі клієнти і сам сервер застосувань функціонували в межах одного домена.

[12][12] Для внесення змін у конфігурацію DCOM користувач системи повинен мати права адміністратора.




Дата добавления: 2015-09-12; просмотров: 17 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

Алматы, 2013 | Гетеротрофты организмдер- деп | Мониторинг -деп | ТРИШАРОВА АРХІТЕКТУРА MIDAS | Демонстраційний приклад | ComputerDBServer : с:\...\DBDir\Simple.gdb. | Зв’язок клієнта із сервером застосувань | РОЗШИРЕННЯ ІНТЕРФЕЙСУ СЕРВЕРА ЗАСТОСУВАНЬ | Приклади тестових завдань з української мови |


lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав