Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

СТРУКТУРА ДИПЛОМНОГО ПРОЕКТУ

Дипломний проект виконується на підставі поглибленого вивчення та аналізу спеціальної літератури за фахом вітчизняних та зарубіжних авторів, ознайомлення з передовим досвідом з обраної проблеми, а також проведення власних науково-теоретичних та експериментальних досліджень реального об’єкта з метою вирішення визначених професійних завдань.

Дипломний проект складається із розрахунково-пояснювальної записки і графічних матеріалів.

Текст пояснювально-розрахункової записки повинен мати послідовну, чітку, логічну побудову, стислість і точність формулювань.

Загальна структура розрахунково-пояснювальної записки передбачає наступні розділи:

Вступ, де стисло характеризується стан розвитку галузі ресторанного господарства на сучасному етапі та задачі щодо її розвитку. Висвітлюється актуальність роботи, її мета, пояснюються поставленні завдання і розкривається їх практична реалізація.

Техніко-економічне обґрунтування проекту, яке призначене для обґрунтування необхідності й економічної доцільності проектування закладу ресторанного господарства у заданій місцевості.

Організаційно-технологічний розділ є основним і важливим. Він містить: виробничу програму підприємства; розрахунки необхідної кількості сировини та напівфабрикатів, чисельності персоналу для виробництва і обслуговування; характеристики та обґрунтовані рішення механізації та автоматизації технологічних процесів, показники завантаження устаткування. В цій частині проекту виконується розрахунок корисної та технологічної площ, а також наводиться обґрунтування планувальних рішень у відповідності до їх функціонального призначення.

В інженерно-технічному розділі проекту представленні принципові рішення щодо розміщення закладу в містобудівній структурі; інженерного обладнання – опалення, вентиляції, кондиціонування повітря, газо- та водопостачання і каналізації; електрообладнання, електроосвітлення, захисту від блискавок, зв’язку, пожежній та охоронній сигналізації, автоматизації санітарно-технічних пристроїв, вимог з енергозбереження. Пропонуються протипожежні заходи, а також заходи щодо охорони праці, техніки безпеки при експлуатації підприємства та цивільної оборони. Наводяться інженерно-будівельні рішення закладу, пропозиції щодо дизайну, будівельно-технічні показники проекту та кошторис будівництва (реконструкції).

Економічний розділ передбачає розрахунок усіх необхідних затрат, середньорічних економічних показників роботи підприємства; оцінку і страхування ризику; фінансовий та перспективний плани закладу ресторанного господарства.

Висновки та пропозиції повинні містити аналіз всіх аспектів дипломного проекту. Висновки записуються окремими пунктами конкретно та лаконічно, а на їх основі формулюються пропозиції.

Список використаної літератури та Інтернет-ресурсів включає всі джерела, на які у тексті були посилання.

Перелік додатків узгоджується з керівником дипломного проекту.

Графічна частина розробляється на основі розрахунково-пояснювальної записки і складається з наступних креслень:

1) Ситуаційний план (М 1:5000 чи М 1:10000) та план благоустрою (М 1:200, М 1:500, 1:1000).

2) План першого поверху (поверхів) (М 1:100).

3) Розрізи будівлі (М 1:50 або М 1:100).

4) Точки підключення комунікаційних мереж.

5) Дизайнерські рішення внутрішнього інтер’єру.

6) Апаратурно-технологічна схема виробництва чи структурно-технологічна схема виробничого процесу у виробничому цеху.

7) Матеріали з економічного розділу (загальні дані) та впровадження новітніх технологій (діаграми, графіки, моделі якості, технологічні схеми для нових видів продукції) – 1-2 листа.

Орієнтовний зміст дипломного проекту наведено в додатку Б.

 




Дата добавления: 2015-09-12; просмотров: 23 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

МЕТА І ЗАВДАННЯ ДИПЛОМНОГО ПРОЕКТУВАННЯ | Дослідження ринку споживачів в ареалі діяльності закладу | Мікрорайону | І – загальна кількість підприємств харчування в досліджувальному мікрорайоні, шт. | Визначення маркетингової політики | Визначення концептуальних засад діяльності підприємства | Підприємства харчування | РОЗДІЛ 2 ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ | Розрахунок необхідної кількості сировини для забезпечення виробничої програми проектуємого закладу | Обґрунтування структури і складу приміщень на основі структурно-технологічної схеми виробництва |


lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав