Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Встановлення драйверів і програмного забезпечення.

Читайте также:
  1. Вимоги до програмного забезпечення
  2. Встановлення (перевстановлення).
  3. Встановлення державного прапора.
  4. Встановлення остаточної ціни (цінова тактика).
  5. Встановлення психологічного контакту у спілкуванні
  6. Встановлення Радянської влади
  7. Встановлення Радянської влади в Україні (1917-1920 рр). Радянська форма державності. Політика «воєнного комунізму».
  8. Дослідження програмного управління курсором через вкладені асемблерні цикли
  9. Експрес-методи встановлення відповідності якості бджолиного меду вимогам діючого стандарту

Після встановлення операційної системи здійснюємо інсталяцію драйверів та іншого ПЗ в наступній послідовності:

Необхідно скачати DirectX та встановити його;

Потім ставимо драйвери до чіпсету материнської плати (помістіть в привід відповідний диск, спрацює автозапуск, далі дійте згідно інструкції);

Після цього аналогічним чином інсталюємо драйвери для відеокарти, звукової плати, мережевого адаптеру та ін. обладнання комп'ютера.

Під час встановлення комп'ютер кілька разів буде вимагати (чи рекомендувати) перезапустити систему. Дійте згідно його рекомендацій. Продовжуйте встановлення після перезавантаження.

У випадку, якщо «рідні» інсталяційні диски до обладнання комп'ютера відсутні а драйвери Ви скачали з Інтернету, у послідовності, визначеній вище, встановлюйте їх «вручну» (відкрийте папку зі скачаним драйвером, знайдіть і запустіть файл з розширенням «exe» (як правило, з назвою “setup”, “driver”, “install” и т.д.).

Якщо Ви бажаєте використовувати драйвери, скопійовані на етапі підготовки зі старої операційної системи за допомогою Driver Genius (див. вище), для їх встановлення здійснюємо наступне.

Утримуючи кнопку “Win” (з зображенням «віконця», між кнопками “Ctrl” і “Alt”), натискаємо кнопку “Pause Break” (“Break”). Відкриється вікно «Свойства системы». Запустити його можна й іншим способом - клацнути правою кнопкою миші по значку «Мой компьютер», який знаходиться на робочому столі або в меню «Пуск», і у вікні, що відкриється, вибрати пункт «Свойства». У вікні «Свойства системы» переходимо на вкладку «Оборудование», тиснемо кнопку «Диспетчер устройств». У списку обладнання зі всіма пристроями, що помічені жовтим знаком питання, по черзі здійснюємо наступне:

- правою кнопкою миші клацаємо по назві пристрою, в меню, яке з'явиться, вибираємо пункт «Обновить драйвер…»;

- у вікні «Мастер установки оборудования» помічаємо «Нет, не в этот раз» і тиснемо «Далее», потім «Установка из указанного места» і натискаємо «Далее», після цього ставимо галочку біля «Включить следующее место поиска»;

- натискаємо кнопку «Обзор», у вікні, яке відкриється, шукаємо папку з драйверами, (якщо вона була збережена на з'ємний носій, його потрібно завчасно під'єднати до комп'ютера чи помістити у відповідний привід), виділяємо її і тиснемо кнопку «ОК», потім «Далее». Очікуємо завершення встановлення драйвера.

Закінчивши з драйверами, встановлюємо необхідне програмне забезпечення. Можна вибрати щось на цьому сайті (див. меню), скачати програми з інших сайтів, позичити диски з ПЗ в знайомих або, у крайньому випадку, придбати їх у магазині. У будь-якому випадку, намагайтеся встановлювати на комп'ютер мінімальну кількість програм (тільки дійсно необхідні). Чим менше в системі інстальовано програм – тим вона стабільніша.

Після встановлення драйверів та програмного забезпечення бажано здійснити оптимізацію Windows XP.




Дата добавления: 2014-12-19; просмотров: 60 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав