Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Кварталу, що передував кварталу, у якому подаються документи

Читайте также:
  1. Документирование информации
  2. Засновницькі документи та їх підготовка
  3. Матеріал на якому розроблятиметься тематика.
  4. Назвати умови кредитування фізичних осіб - підприємців, назвати основні документи, які має представити банку клієнт для отримання кредиту.
  5. Нормативні документи про державний статус української мови
  6. Обліково-фінансові документи
  7. Охоронні документи на винаходи, корисні моделі та промислові зразки
  8. ПМ 01. ДОКУМЕНТИРОВАНИЕ ХОЗЯЙСТВЕННЫХ ОПЕРАЦИЙ И ВЕДЕНИЕ БУХГАЛТЕРСКОГО УЧЕТА ИМУЩЕСТВА ОРГАНИЗАЦИИ.
  9. Понятие технического документирования

Не є акціонерним товариством

 

SWOT-аналіз — це інструмент стратегічного управління, що комплексно оцінює внутрішні і зовнішні чинники.

11. Можливі фактори ризику в господарській діяльності

До потенційних факторів ризику фінансово-господарського стану залізниці відносяться:

- ризик збільшення собівартості вантажних та пасажирських перевезень;

- ризик зростання вартості сировини, матеріалів, електроенергії, палива тощо;

- ризики збільшенням збитковості пасажирських перевезень.

До потенційних політичних та макроекономічних ризиків підприємства відносяться:

- ризик збільшення податкового навантаження - високі податки або вимоги податкових

органів, що призводить до зростання податкових платежів, штрафів і пені;

- ризик політичної нестабільності;

- ризик рецесії чи зниження темпів економічного розвитку;

- ризик зростання інфляції.

 

12. Перспективи діяльності підприємства на поточний та наступний роки

Перспективи розвитку діяльності у 2013 р. та наступних роках пов’язані з:

1) розвитком мережі національної системи міжнародних транспортних коридорів;

2) оновленням та модернізацією основних фондів транспортно-дорожнього комплексу з метою досягнення їх конкурентоспроможності на зовнішньому та внутрішньому ринках;

3) удосконаленням системи транспортного обслуговування споживачів та розширенням номенклатури послуг, у т.ч. шляхом впровадження швидкісних, комбінованих та інтермодальних перевезень;

4) удосконаленням системи швидкісного просування транзитних вантажів територією України та автоматизованих інформаційних систем стеження за просуванням транзитних вантажів;

5) впровадженням нових енергозберігаючих технологій, енергоекономічного обладнання, нових матеріалів в транспортно-дорожньому комплексі;

6) розвитком телекомунікаційної мережі та впровадженням інформаційних технологій;

7) впровадженням сучасних систем діагностики технічного стану рухомого складу та іншої транспортної техніки.

 

13. Відомості про провадження у справі про банкрутство або про застосування заходів із санації у відношенні емітента чи попереднього суб'єкта господарювання, в результаті реорганізації якого утворився емітент, протягом трьох років, що передували року проведення випуску облігацій

Провадження справи про банкрутство та застосування санації протягом трьох років не відбувалося.

14. Аналіз основних економічних показників

Якщо проаналізувати обсяги капітальних інвестицій по місяцям то спостерігається тенденція збільшення інвестування в літній період. Це пов’язано з тим, що під час даного сезону зростають прибутки залізниці, у зв’язку із підвищеним попитом на перевезення. А тому зростають і резерви фінансування капітальних інвестицій.

А зростання обсягу капітальних інвестицій під кінець року свідчить про намагання виконати встановлений річний план.

Щодо визначення ефективності капітальних вкладень, то визначити їх фактичну прибутковість по Службі капітальних вкладень є неможливим, так як капітальні вкладення переважно мають довгостроковий термін окупності (більше 3-х років).

Визначенням прогнозної ефективності капітальних вкладень займається технічний відділ служби капітальних вкладень та планово-економічний відділ.

Ефективним вважається такі інвестиційні вкладення, які виконані з мінімальною витратою коштів. Тобто до задач зазначених відділів належить пошук таких постачальників та підрядників, пропозиція яких є оптимальнішою на ринку, коли якість та ціна знаходяться у вигідному, оптимальному співвідношенні.

Значний вплив на виконання планів капітальних вкладень має рівень фінансування, і нестача фінансування інвестиційної діяльності призводить до збільшення залишків незавершеного будівництва, що є небажаним та розцінюється як нераціональне використання капіталу.

15.Рекомендації по перспективному розвитку

До стратегічних пріоритетів політики розвитку залізничного транспорту на найближчий період є оновлення основних виробничих фондів, насамперед рухомого складу, технічного переоснащення, підвищення технічного рівня та якості будівництва і ремонту залізниць з запровадженням сучасних технологій транспорту, інтегрування транспортної системи України в європейську та світову транспортні системи. Перспективою розвитку залізниць України є реалізація програм, спрямованих на подальше підвищення ефективності роботи, впровадження нових технологій і забезпечення конкурентоспроможності залізничного транспорту.

- програма організації швидкісного руху на головних магістралях України. Реалізація першого етапу програми забезпечить впровадження швидкісного руху пасажирських поїздів між Києвом та крупними містами України. У 2002-2003 роках вже введені в експлуатацію швидкісні поїзди сполученням Київ - Харків та Київ - Дніпропетровськ.

Кожний рік Укрзалізниця планує вдосконалення цих ділянок для більш швидшого та комфортнішого пересування рухомого складу.

- програми розвитку телекомунікацій і розробки на їх основі сучасних технологій.

Реалізація програми дозволяє створити сучасні інформаційні системи і засоби зв'язку, поліпшити обслуговування пасажирів, забезпечити надання інформаційних послуг у реальному масштабі часу, що значно підвищує якість обслуговування пасажирів і замовників вантажних перевезень. - програми розвитку транспортних коридорів і залучення транзитних вантажів. Програма передбачає залучення транзитних вантажів, що сьогодні йдуть морем у з'єднанні Азії з Європою, за рахунок гнучкої тарифної політики, упровадження комбінованих перевезень, залучення вантажопотоку напрямку Азія-Європа.

- програми розвитку залізничного рухомого складу

Впроваджується розробка та виробництво нових локомотивів та вагонів, передбачається подальша модернізація локомотивного парку, вантажних та пасажирських вагонів, дизель - і електропоїздів з метою підвищення швидкості, якості і надійності перевезень та послуг залізничного транспорту. Виробництво та модернізація залізничного рухомого складу практично цілком буде здійснюватися на вітчизняних підприємствах. - програми поліпшення технічного стану колійного господарства На залізницях активно впроваджуються нові технології ремонту й утримання колії, для приведення у відповідність до світових стандартів колійного господарства залізниць України.

 

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД

“КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

імені Вадима Гетьмана”




Дата добавления: 2015-04-11; просмотров: 23 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | <== 26 ==> |


lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.009 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав