Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

УЧАСНИКИ ЗМАГАНЬ

Читайте также:
  1. V. Програма змагань
  2. VI. Правила змагань.
  3. VІ. Учасники змагань
  4. Керівництво проведенням змагань.
  5. Програма змагань (21 грудня)
  6. УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ
  7. УЧАСНИКИ ЗМАГАНЬ.
  8. Учасники каналів товароруху, етап життєвого циклу товару, регулювання цін.
  9. Учасники навчально-виховного процесу, їх права та обов’язки.

5.1. До участі в змаганнях допускаються команди загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, вищих навчальних закладів усіх рівнів акредитації, туристських клубів, колективів фізкультури підприємств, установ, організацій, команди зарубіжних країн, а також команди, сформовані окремими громадянами. Кількість команд від організацій не обмежується.

5.2. Вік учасників: до участі у змаганнях на дистанціях ІІ класу допускаються спортсмени з 12 років. За спецдопуском, виданим фізкультурно-спортивним диспансером на змагання можуть бути допущенні учасники, вік яких на один рік менше встановленого.

5.3.У змаганнях беруть участь спортсмени, які спеціалізуються в гірському і спелеологічному туризмі, а також альпіністи і скелелази, та представники пішохідного туризму з відповідною підготовкою.

5.4. До участі у змаганнях на дистанціях I - IІ класу допускаються команди без розряду та без кваліфікації.

 

НАГОРОДЖЕННЯ

Команди, які посіли І місця у загальному заліку у кожному класі дистанцій нагороджуються Кубками і Дипломами Управління з питань фізичного виховання і спорту Миколаївської облдержадміністрації. Команди, які посіли ІІ-ІІІ місця у загальному заліку і І-ІІІ місця у кожному виді змагань нагороджуються Грамотами.

Учасники, команд, які посіли І-III місця у кожному виді змагань нагороджуються Грамотами Управління з питань фізичного виховання і спорту Миколаївської облдержадміністрації.

 

7. ФІНАНСУВАННЯ

7.1. Витрати на відрядження учасників та тренерів-представників (страхування спортсменів, проїзд в обох напрямках, харчування, добові) відносяться за рахунок коштів організацій, що відряджають, або учасників команди.

7.2. Витрати пов’язані з організацією змагань здійснюються за рахунок коштів Управління з питань фізичної культури і спорту Миколаївської облдержадміністрації, Управління з питань зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної діяльності,європейської інтеграції туризму та курортів облдержадміністрації, Управління освіти і науки облдержадміністрації, Обласного центру туризму згідно з затвердженим кошторисом.

8. ПІДГОТОВКА СПОРТИВНИХ СПОРУД

Підготовка спортивних споруд та контроль за їх станом під час проведення змагань, відповідно до діючих Правил та наказу Мінсім’ямолодьспорту від 26 квітня 2004 року № 1274 «Про додаткові заходи щодо попередження травматизму та запобігання нещасним випадкам у спортивній діяльності», покладається на головного суддю змагань.

ЗАЯВКИ

9.1. Попередні заявки надсилаються до 16 вересня на електронну адресу: filinvm1@rambler.ru, або поштову:

54017, м. Миколаїв, Україна, вул. Дунаєва, 39, а/с 183,

тел. (0512) 36-29-36,

9.2. Іменна заявка на участь у змаганнях за встановленою формою (додається) повинна бути завірена: підписом лікаря та печаткою медичного закладу, підписом тренера, а також підписом керівника та печаткою організації, яка відряджає, і подається до Мандатної комісії у день приїзду учасників. Учасники повинні мати з собою документи, що засвідчують особу з датою народження, підтверджують спортивну та суддівську кваліфікацію, страховий поліс від нещасних випадків, дійсні на час проведення змагань та перебування у дорозі.

9.3. До змагань допускаються лише команди та учасники, які підтвердили свою участь в установлений для попередніх заявок термін та під час роботи Мандатної комісії.

 

 

ДАНЕ ПОЛОЖЕННЯ Є ОФІЦІЙНИМ ВИКЛИКОМ НА ЗМАГАННЯ

 




Дата добавления: 2015-09-10; просмотров: 35 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

РОЗДІЛ 1. Поняття та особливості цивільних правовідносин. | Суб’єкти цивільно-правових відносин. | Об’єкти цивільно-правових відносин. | Зміст цивільних правовідносин. | Абсолютні, загальнорегулятивні та відносні правовідносини. | Речові та зобов’язальні відносини. | Інші види цивільних правовідносин. | Висновки. | Причини і передумови Першої світової війни. | Кампанія 1914 року |


lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав