Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Р. до Хр. 24 березня

Читайте также:
  1. А) 4 березня 1917 р
  2. Березня пятниця

Св. Архангел Гавриїл із ангельським почетом приносить благу вість Пречистій Діві Марії, що Всевишній вибрав Її на Матір Божого Сина. Був четвер, 6-а година вечора.

Р. до Хр. 25 березня

Тільки в п'ятницю на світанку після 9-годинних розмов Пречиста Діва дала згоду. У цей момент від надміру любові до Бога серце Марії витиснуло в Її лоно три краплини крові; з них діянням Святого Духа зачалось Тіло Господа нашого Ісуса Христа. (В той сам час і годину був сотворений Адам.)

Р. до Xp. 2 квітня

Пречиста Діва Марія і Св. Йосиф відвідують св. Єлисавету (Її старшу тіточну сестру) в домі Захарії. Подорожували до містечка Юди 4 дні. 8-денний Господь з Маріїного лона благословить і звільняє від первородного гріха свого Предтечу Йоана Хрестителя у лоні Єлисавети.

1р. до Хр. червень (липень - за юл. кал.)

Пречиста Діва Марія приймає на руки і жертвує Богові новонароджене дитя Єлисавети. При виборі імені Йоан Вона потайки звільняє Захарію від глухонімоти. Св. Йосиф приїжджає з Назарету по свою Дружину.

Р. до Хр. серпень-вересень

Св. Йосиф мучиться сумнівами щодо вірності Дружини. Але замість віддати Її під суд Закону, вирішує потиху відійти. Пречиста Діва не оправдується, віддаючи справу в руки Провидіння. Ангел у сні об'являє йому правду.

Р. до Хр. 24 грудня, субота

Пречиста Діва Марія і Св. Йосиф прибувають до Вифлеєму по 5-денній подорожі. З четвертої год. пополудні до 9-ої вечора марно обійшли понад 50 адрес у пошуках помешкання.

Р. до Xp. 25 грудня, неділя, північ

Народився у яскині Єдинородний від Отця, наш Спаситель Ісус Христос, правдивий Бог і чоловік. Його Матір тоді клячала в яслах у молитовному захваті, в бесіді з Найвищим. Дитятко вийшло із лона вперед, нічого не нарушивши подібно, як проходить промінь світла через кришталь.

Архангели Михаїл і Гавриїл приймають і кладуть прославлене променисте Дитятко у руки Матері. Пізніше сповите Дитятко передають св. Йосифові. За наказом Божої Матері осел і віл обігрівають Немовлятко своїм диханням. Пастирі, сповіщені ангелами, спішать із поля вклонитися Божому Синові.

Р. по Христі 2 січня

Святі Архангели Михаїл і Гавриїл підтверджують Марії і Йосифу вибране у Небі споконвік Ім'я ІСУС. Священник здійснює в яскині обряд Обрізання і надає Дитяткові ім'я Ісус.

Р. по Христі січень

Царі-мудреці із Персії, Арабії і Савського царства (Каспар, Валтазар і Мельхіор) прибувають у Вифлеємську яскиню, щоб поклонитися Месії. Їх повідомив і скерував ангел, що створив для них звізду у земній атмосфері. Назад зоря їх вела іншим шляхом.




Дата добавления: 2015-09-10; просмотров: 17 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

Слова Цариці | Глава 3. ЧОТИРИ ЄВАНГЕЛІЯ. | Слова Цариці | Глава 4. ЇЇ НАБОЖНІСТЬ ДО ХРИСТОВИХ СТРАСТЕЙ І ПРЕСВЯТОЇ ЄВХАРИСТІЇ. СВЯТКУВАННЯ НЕПОРОЧНОГО ЗАЧАТТЯ ТА ІНШИХ СВЯТ | Слова Цариці | Глава 5. СВЯТИЙ ГАВРИЇЛ ПРИНОСИТЬ ОПОВІЩЕННЯ ПРО ЗАКІНЧЕННЯ ЇЇ ЗЕМНОГО ЖИТТЯ | Глава 6. СЛАВНЕ УСПЕННЯ ДІВИ МАРІЇ | Слова Цариці | Глава 7. ПОХОВАННЯ І НЕБОВЗЯТТЯ ПРЕЧИСТОЇ ДІВИ | Глава 8. КОРОНАЦІЯ БОЖОЇ МАТЕРІ |


lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав