Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Березня пятниця

Читайте также:
  1. А) 4 березня 1917 р
  2. Р. до Хр. 24 березня

Пречиста Матір паде у ноги Синові, коли Його ведуть на суд Пилата. З Божою поміччю переносить понад п'ять тисяч ударів, якими бичовано Відкупителя. А в душі -відтворює всі шляхетні пориви милосердного Христового Серця.

Пречиста Богоматір ступає Хресною дорогою Ісуса, терпить усі Його муки. За Божим розпорядженням перед полуднем веде на привязі на Голгофту всю зграю бісів на чолі з люцифером.

О третій годині пополудні Ісус вмирає на Хресті, віддавши Матір під опіку святому Йоану. ЇїСерце пронизує останній біль агонії Ісуса. Пекло - переможене! За Божим велінням Пречиста Діва своїм наказом скидає дияволів у пекло.

Березня

Опісля Божа Матір у духу споглядає, як наш Спаситель потішає і звільняє з аду душі наших Праотців, Патріярхів, пророків і других праведників, звільняє всі душі з чистилища. Пречиста Діва наказує ангелам відновити до незайманого стану знівечене Тіло Ісуса.

Вона спостерігає, як Ісус з почетом ангелів, Праотців, Патріярхів, пророків, других праведників і душ із чистилища прямує до гробу і воскрешає Своє Тіло на світанку 3-го дня

Березня Неділя, ранок

Пречиста Діва Марія вітає у Вечернику воскресшого Христа з Його почетом; в тому числі - воскреслих тимчасово у тілах Святих Йоакима, Анну, Йосифа і других Отців і Патріярхів.

Р. по Христі травень м-ць

На Вечерник являється Пресвята Тройця на Троні. Божу Матір садять на Трон. В присутності ангелів і Святих Три Божі Особи поручають Їй під опіку Церкву. Марія дістає гідність Цариці Неба і Землі, Хранительки Церкви, Владичиці всіх сотворінь.

Р. по Христі. 4 травня.

Господь у Вечернику при столі з апостолами, учнями і побожними жінками вчить їх слухати і шанувати Його Матір. Потім Ісус з Оливної гори возноситься на Небо із своїм почетом і творить чудо для Матінки Божої: бере Її з Собою і - наділяє здібністю рівночасно перебувати з апостолами, щоб потішати їх.

Травня.

Цариця Неба і землі посаджена на Троні праворуч Сина із правом не вертатися на землю. Вона відмовляється від наданого права, щоб ще працювати на землі для Божої слави.

Травня.

Божа Матір у Вечернику вже 10-й день чуває, молиться і постить з апостолами, учнями і побожними жінками за Зіслання Святого Духа. Після Зшестя дозволяє апостолам вийти з дому і проповідати. Молиться за їх успіх і посилає їм ангельську поміч.

Травня.

Пречиста Діва готує приміщення і речі для Хрещення новонавернених і першої Святої Літургії. Першого дня було 3000 навернених, другого - 5000 чоловік.




Дата добавления: 2015-09-10; просмотров: 13 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

Слова Цариці | Глава 4. ЇЇ НАБОЖНІСТЬ ДО ХРИСТОВИХ СТРАСТЕЙ І ПРЕСВЯТОЇ ЄВХАРИСТІЇ. СВЯТКУВАННЯ НЕПОРОЧНОГО ЗАЧАТТЯ ТА ІНШИХ СВЯТ | Слова Цариці | Глава 5. СВЯТИЙ ГАВРИЇЛ ПРИНОСИТЬ ОПОВІЩЕННЯ ПРО ЗАКІНЧЕННЯ ЇЇ ЗЕМНОГО ЖИТТЯ | Глава 6. СЛАВНЕ УСПЕННЯ ДІВИ МАРІЇ | Слова Цариці | Глава 7. ПОХОВАННЯ І НЕБОВЗЯТТЯ ПРЕЧИСТОЇ ДІВИ | Глава 8. КОРОНАЦІЯ БОЖОЇ МАТЕРІ | Слова Цариці | Р. до Хр. 24 березня |


lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав