| |

A)

:
  1. ) құ
  2. ң қ қң
  3. ң ғ ?
  4. ң ү құ.
  5. қ
  6. қ ң ү ң
  7. қ ң ө
  8. Ұ
  9. өғ ә ң

B)

C)

D)

E)

 

$$$042 ?

A) - 2411-2417 - 2930

B) - 2930 - 2411-2417

C) - 2411-2417 - 3310

D) - 3310 - 2411-2417

E) - 2411-2417 - 5020

 

$$$043 ?

A) - 8415 - 2421-2429

B) - 2411-2417 - 8045

C) - 8045 - 2411-2417

D) - 8045 - 2421-2429

E) - 2421-2429 - 2411-2417

 

$$$044 : " "?

A) - 2411-2429 - 4150

B) - 2411-2417 - 3360

C) - 4150 - 2411-2417

D) - 3360 - 2411-2417

E) - 4150 - 3360

 

$$$045 - 8114 - 2421-2429 ?

A)

B)

C)

D)

E)

 

$$$046 : " "

A) - 2413 - 6280

B) - 2413 - 6230

C) - 6230 - 2413

D) - 6280 - 2413

E) - 2413 - 1040

 

$$$047 ?

A) - 1330 - 1250

B) - 1320 - 1250

C) - 1250 - 1320

D) - 1250 - 1330

E) - 1330 - 1040

 

$$$048 ?

A) - 7210 - 2421-2429

B) - 8045 - 2421-2429

C) - 2421-2429 - 8045

D) - 2421-2429 - 7210

E) - 7110 - 2421-2429

 

$$$049 ?

A) - 1310 - 1010

B) - 1010 - 1310

C) - 1310 - 3310

D) - 3310 - 1310

E) - 1310 - 1040

 

$$$050 ҿ ?

A) - 1310 - 6280

B) - 1310 - 6210

C) - 1310 - 1010

D) - 6210 - 1310

E) - 6280 - 1310

 

$$$051 - 8310 - 1310 ?

A)

B)

C)

D)

E)

 

$$$052 , ?

A) - 1310 - 3320, 3330

B) - 1310, 1315 - 3310

C) - 3320, 3330 - 1310, 1315

D) - 3310 - 1310, 1315

E) - 1310, 1315 - 1040

 

$$$053 ʿ ?


: 2015-01-07; : 20 |




lektsii.net - . - 2014-2019 . (0.009 .)