Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Загальні відомості про звіт

Читайте также:
  1. I. Загальні положення
  2. Quot;Особистість - людина як носій свідомості" (К. К. Платонов)1
  3. VIІ. Відомості, що вносяться до ЄРДР
  4. Будова, загальні властивості та значення аналізаторів.
  5. Відомості про складову частину документа // Відомості про ідентифікуючий документ. – Відомості про місцезнаходження складової частини в документі. – Примітки.
  6. Вправа 7. Знайдіть помилки в оформленні характеристики. Зредагуйте і запишіть, дописавши відсутні відомості. Укажіть на характер помилок.
  7. Деякі основні біографічні відомості про Павла Скоропадського.
  8. Загальні вимоги
  9. Загальні вимоги безпеки до виробничих факторів
  10. ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ ДО КУРСОВОЇ РОБОТИ

За результатами проходження виробничої практики студент скла­дає звіт про виконання програми практики. Звіт повинен містити відомості про виконання всіх розділів програ­ми практики.

Зокрема, письмовий звіт про виконану роботу повинний містити:

- коротку характеристику організації і технології виробництва на даному підприємстві;

- коротку характеристику організації обліку і структури економічної служби підприємства;

- відодраження практики обліку в тих підрозділах централізованої бухгалтерії і цехових облікових груп, де студент виконував роботу;

- аргументовані зауваження по організації і веденню обліку на підприємстві;

- характеристику методів організації і техніки ведення обліку;

- опис основних положень облікової політики підприємства.

- стан обліку і звітності активів підприємства і їх джерел, господарських процесів та їх результатів.

У звіті викладається порядок документального оформлення операцій, перевірки й обробки документів, ведення записів в облікових регістрах, контролю за господарською діяльністю підприємства.

Звіт оформляється у відповідності зі стандартами. На титульному листі звіту вказується прізвище, ім'я, по батькові студента, місце проходження практики, керівники від підприємства й університету. Звіт повинний бути акуратно оформлений, без помарок, сторінки пронумеровані. На останній сторінці проставляється дата його закінчення і підпис студента.

Основна частина звіту повинна містити не більш 50-65 сторінок. Звіт повинний бути переглянутий, підписаний керівником і завірений печаткою.

Основна частина звіту повинна об'єднувати в собі розділи, що відповідають найменуванням розділів програми практики. У кожному розділі необхідно описати порядок обліку операцій, що діє на підприємстві, його недоліки й переваги, рівень автоматизації облікового процесу. Також у звіті вказується кореспонденція рахунків по основних операціях даного підприємства, порядок ведення регістрів аналітичного та синтетичного обліку, дати оцінку наявних відхилень в організації обліку.

До звіту обов'язково повинні додаватися форми первинних документів, регістрів, копії бухгалтерських та інших звітів підприємства. Документи і регістри повинні бути заповнені й підшиті по темах.

Для підведення підсумків і оцінки результатів практики студент здає звіт із додатками на кафедру для оцінки. Викладач перевіряє звіт, попередньо його оцінює і допускає до захисту. Комісія заслуховує звіт студента і на підставі матеріалів про практику та результатів захисту оцінює результати. Незадовільна оцінка результатів проходження практики тягне за собою повторне її проходження або відрахування з вузу.

 




Дата добавления: 2015-04-12; просмотров: 22 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

1 | 2 | <== 3 ==> | 4 | 5 |


lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав