Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Аналіз зусиль у фрикційній парі друкарського контакту. Проковзування.

Читайте также:
  1. E. Руховий аналізатор.
  2. V. ЕТАП САМОАНАЛІЗУ, ГРУПОВОЇ РЕФЛЕКСІЇ ТА САМОРОЗВИТКУ
  3. Аналіз активно-пасивних операцій ломбардів.
  4. АНАЛІЗ ВАЛЮТНОГО РИНКУ ТА ОПЕРАЦІЙ НА ВАЛЮТНОМУ РИНКУ
  5. Аналіз виконання договірних зобов’язань
  6. Аналіз виконання договірних зобов’язань
  7. Аналіз виконання договірних зобов’язань
  8. Аналіз виробництва культури
  9. Аналіз витрат і собівартості продукції рослинництва
  10. Аналіз витрат на виробництво продукції

2.Вивідні та допоміжні вузли АРМ. Розпилювання графо пилу, зіштовхувачі стопи, лакові секції. змивальні пистрої.


3.Особливості модельного ряду АРМ фірми "Роланд" Фірма випускає такі серії машин: «Roland Practica», «Roland 100», «Roland 200», «Roland 200E», «Roland 300», «Roland Favorit», «Müller TP 74», «Roland Parva», «Roland 500», «Roland 600», «Roland 700», «Müller TP 104», «Roland 800», «Roland 900».

У чотири,-п'яти- та шестифарбових машинах використовується запа­тентована проміжна система переміщення аркуша від одного здвоєного ДА до іншого. Система забезпечує високу точність суміщення під час передачі аркуша і запобігає забрудненню відбитків.

Високу точність та надійність роботи мають форгрейфери, які нала­годжуються на роботу з папером різної щільності одним регулювальним гвинтом із спеціальною шкалою. В машинах «Roland» використовується пневматичний бічний упор, який забезпечує скорочення часу на підготовку машини до роботи.

Машини фірми «MAN-Roland» оснащено різноманітними електрон­ними системами. Так, розроблено систему автоматичного керування машинами, що складається з трьох автономних модулів: EPS, RCI і CCI.

Модуль EPS призначений для сканування друкарських форм. Він аналізує друкарські форми розмірами 720x1020 і 1200x1600 мм. На вимірювальному столі форма фіксується вакуумом. Сканувальний пристрій сканує за еталонною контрольною шкалою. Штанга за певною програмою переміщується і вимірює площу ДЕф. Дані надходять до ЕОМ, де обчислюється відносна площа ДЕфЗа зонами, які відповідають регулю­вальним гвинтам ФА. Результати виводяться на екран і записуються спочатку на магнітну стрічку, а потім вводяться в модулі RCI і CCI для автоматичного налагодження регулювальних гвинтів ФА. Подача фарби регулюється дистанційно за допомогою модуля RCI. Денситометричний контроль відбитків у процесі друкування здійснює модуль CCI. Він має головку ARS-400S для сканування відбитка зі швидкістю 1 м за 5 с. За цей час на полях тест-шкали здійснюється 340 вимірювань. Здобуті дані порівнюються із заданими значеннями оптичної густини; в разі розбіжно­стей видається команда на зміну зазору між фарбовим ножем і ДЦ у потрібній зоні.

У машинах «Roland» використовується водно-спиртовий ЗА з непе­рервною подачею ЗР «Rolandmatic». ЗА можна переналагоджувати і використовувати як пристрій для лакування.

Машини «Roland Practica» (рис. 6.12, я). Це високопродуктивні малоформатні офсетні друкарські машини, які можуть використовуватися для випуску як простих друкованих видань, так і багатокольорової продукції, що потребує точного суміщення фарб. Максимальна продук­тивність машин — 10 тис. відбитків/год.

Конструктивний ряд машин «Roland Practica» включає машини різно­манітної конфігурації: однофарбову «Roland Practica 01» формату аркуша 480x660 мм і машину «Roland Practica 00» формату аркуша 360x520 мм, що випускається як однофарбова, але її можна комплектувати на двофарбову. Такою є машина «Roland Practica 00» (2/0 і 1/1Е), призна­чена для однобічного друкування в дві фарби або двобічного друкування.

Машина «Roland 100» (рис. 6.12, б). Це новий конструктивний ряд машин формату аркуша 480x660 мм, призначених для друкування в чотири і більше фарб з максимальною продуктивністю 13 тис. аркушів/год.

Машина «Roland 200» (рис. 6.12, в). Це одно-, дво-, чотири- і шести-фарбові машини формату аркуша 520x740 мм. Завдяки п'ятициліндровій системі дво- та чотирифарбові машини займають значно менші виробничі площі, ніж машини трициліндрової будови.

Машини «Roland 300». Машини призначені для одно- і двобічного друкування на папері та картоні завтовшки до 0,6 мм формату аркуша 530x740 мм. Продуктивність їх — 15 тис. аркушів/год.

Машина «Roland Favorit» (рис. 6.12, г). Машина має кілька варіантів конфігурації. Це універсальна машина формату аркуша 520x720 мм, продуктивність її— 10 тис. аркушів/год. Випускається вона в дво-, чотири-, п'яти- і шестифарбовому варіантах.


 




Дата добавления: 2015-01-07; просмотров: 40 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав