Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Компьютерные вирусы. Типы вирусов.

Читайте также:
  1. I.) История возникновения и развития компьютерных вирусов.
  2. I.) История возникновения и развития компьютерных вирусов.
  3. III.) Признаки проявления вирусов.
  4. V этап (с середины 80-х гг.) - компьютерные (новые) технологии
  5. Беспроводные компьютерные сети
  6. В дополнение к этой классификации отметим еще несколько отличительных особенностей, характеризующих некоторые файлово-загрузочные вирусы.
  7. В дополнение к этой классификации отметим еще несколько отличительных особенностей, характеризующих некоторые файлово-загрузочные вирусы.
  8. Введение в компьютерные сети
  9. Вирусы. Морфология и физиология вирусов
  10. Вирусы. Описание.

Перший етап діяльності компанії розпочався у 1995 році з експорту зернових та олійно-жирових культур. Участь у державній програмі, яка стосується приватизації майна, дозволяє компанії зробити перші кроки у придбанні елеваторів для зберігання зернових культур. Вже у 2002 компанія придбала полтавський олійноекстракційний завод, що стало відправною точкою для подальшого перспективного розвитку, оскільки це надало можливості безпосередньо стати виробником олії в Україні та розпочати новий напрям діяльності. В період з 2004 по 2005 роки компанія придбаває торгівельну марку “Щедрий Дар” та разом з тим виходить на внутрішній український ринок бутильованої олії. У 2006 році, збільшуючи свої активи відбулася купівля активів комапнії “Євротек” у Харківській області, до складу якої входило 2 олійноекстракційних заводи, торгівельна марка “Стожар”, 13 елеваторів, а також більш ніж 14 тисяч гектарів орендованих земель сільськогосподарського призначення. Це укрупнення збільшило бізнес майже на 70% та підвищило долю на внутрішньому ринку бутильованої соняшникової олії до 22%.У 2007 році було підписано ліцензійну угоду з компанією "Чумак" у класі олії, згідно з якою "Кернел" отримує ексклюзивне право виробляти і реалізовувати бутильовану соняшникову олію під торгівельною маркою "Чумак". "Кернел" стає лідером українського ринку бутильованої соняшникової олії. Це є причиною збільшення частки внутрішнього ринку до 35% (портфель брендів: "Щедрий ДАР", "Стожар", "Чумак Домашня", "Чумак Золота", "Любонька"). Найголовніша подія за останні роки - цедебют на Варшавській фондовій біржі, якому передувало успішне первинне публічне розміщення акцій компанії на суму $221 млн. У 2008 році залучається 84 млн доларів США шляхом додаткової емісії, що підлягає розміщенню серед інституційних інвесторів; придбання другого за величиною українського портового комплексу по перевалці зернових вантажів в порту міста Ілічівськ (Одеська область). Зерновий комплекс Трансбалктермінал здатний щорічно забезпечувати перевалку більше 4,5 млн. тон зернових.Придбання терміналу є для Кернел одним з етапів розширення маркетингових можливостей і створення найбільшого інтегрованого ланцюга постачань в Україні від виробництва сільськогосподарських культур і закупівлі сільгосппродукції у виробників до перевалки вантажів в порту для експорту. Об'єм інвестицій в придбання терміналу - 100 млн. доларів США. У 2009 році відбувається запуск нових виробничих потужностей на ТОВ «Кернел-Трейд»: потужність переробки насіння соняшнику збільшена з 750 тон до 1300 тон на добу. Інвестиції в проект склали більше 25 мільйонів доларів. Підписання договору на переробку 230 000 тон насіння соняшнику в рік на олійноекстракційному заводі в порту міста Ілічівськ.

 

2.3 Основні відомості про ТОВ «Кернел - Трейд»

ТОВ "Кернел - Трейд" Підприємство виробляє сиру соняшникову олію, олію холодного рафінування торгівельної марки "Щедрий ДАР", рафіноване і нерафіноване масло ТМ "Любонька", Private Label ТМ "Natura Verde" і Private Label ТМ "Премія". Потужність переробки заводу 430 тис. тон на рік. Екстракційне устаткування компанії De Smet (2004). Комплекс рафінування і бутилювання запущений в 2005 році, устаткування по рафінуванню олії компаній Westphalia separator і Cimbria Sket, фасовка - SIG CRPOPLAST. Підприємство працює за системою управління якістю відповідно до вимог міжнародного стандарту системи менеджменту якості ISO 9001.

Інформація про органи управління, посадових осіб та засновників емітента Органи управлiння емiтента - Загальнi збори акцiонерiв, Наглядова Рада, Правлiння, Головний бухгалтер та Ревiзiйна комiсiя. Загальнi збори, на яких будуть затверджуватися результати фiнансової дiяльностi за 2007 рiк призначенi на 15.05.2008р. Посадовi особи емiтента: Голова Наглядової ради - представник ТОВ "Кернел-Трейд", протягом 2007 року не переобирався. Голова правлiння- Барильченко А.М., призначений рiшенням наглядової ради вiд 05.02.07 року. Рiшенням наглядової ради вiд 27.07. 2007 року виключено зi складу правлiння членiв правлiння: Одарюк О.П., Кравчук П.I., Бадулу О.В., Кондакову С.А., та призначено на посаду членiв правлiння - Лавреньєву О.М., Данильченко С.А., Агєєва В.В., Ткаченко Л.В., Зайцева Д.О., Аболмасову В.В.Голова ревiзiйної комiсiї - Мамай I.В., протягом 2007 року не переобирався. Головний бухгалтер - Аболмасова В.В. Посадовi особи емiтента непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не мають. Засновниками емiтента є: трудовий колектив емiтента, частка -86,9%, ВАТ "Укролiяжирпром", частка - 8,9%, СП ТОВ "Дюпол", частка - 4,2%. Станом на 31.12.07 року засновник -ВАТ "Укролiяжирпром" не володiє часткою в статутному фондi ТОВ "Кернел - Трейд". Інформація про цінні папери емітента. Цiннi папери емiтента: Акцiї простi iменнi. Форма випуску - документарна. Свiдоцтво про реєстрацiю випуску 18/16/1/04 вiд 17.09.2004 року, видане Полтавським територiальним управлiнням Державної комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку. Код цiнних паперiв (ISIN) UA1600211007. Статутний фонд товариства складає - 18807130,00 грн., який розподiлено на 18807130 шт., простих iменних акцiй номiнальною вартiстю 1,00 грн. кожна. Акцiї емiтента розмiщенi повнiстю. Цiннi папери емiтента не були включенi до лiстингу. Реєстратором товариства є- АКБ "Укрсоцбанк" Полтавська обласна фiлiя (код 09331017).

Компьютерные вирусы. Типы вирусов.

Компьютерный вирус – это программный код, встроенный в другую программу или в документ, или в определенные области носителя данных и предназначенный для выполнения несанкционированных действий на несущем компьютере.

Основными типами компьютерных вирусов являются:

 




Дата добавления: 2014-12-15; просмотров: 42 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав