Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Дослідження контингенту потенційних споживачів

Читайте также:
  1. CIVICS – міжнародне дослідження громадянської освіти
  2. I. Классификация по контингенту учащихся.
  3. SITES – друге міжнародне дослідження інформаційних і комунікаційних технологій в освіті
  4. Аналіз основних наукових підходів до дослідження гендерних характеристик особистості
  5. Аналіз потенційних небезпек
  6. Аналіз психолого-педагогічних підходів до визначення понятійного апарату дослідження
  7. Аналіз та інтерпретація результатів дослідженнях
  8. Аналіз- це метод дослідження, який полягає в уявному розчленуванні цілого на складові і виділенні окремих сторін, властивостей, зв'язків.
  9. Біологічні дослідження
  10. Дослідження виконавства на духових інструментах в Україні на сучасному етапі.

Приморський район — це класичний центр міста з широким, різнобічним та унікальним спектром господарських функцій: масштабний житловий масив із багатоповерховою забудовою і колоритна архітектура «Старої Одеси»; культурно-громадські та адміністративні центри та об'єкти з численними пам'ятками архітектури, музеями, театрами; зелені паркові зони з прекрасними пляжами; портово-промисловий комплекс.

Потік туристів в даному району залежить від пори року, адже курортний сезон саме влітку, тому і приймає найбільшу кількість гостей. Влітку щодня Приморський район відвідало близько 700 тис. людей, а взимку близько 300 тис. за даними 2013 року.

Діаграма 2

 

Найчастіше відвідувані визначні місця Приморського району є Приморський бульвар, найкрасивіший у місті, де добре видно панораму порту. Уздовж усього бульвару розташовані прекрасні архітектурні ансанблі, тут же височить пам'ятник російському поету О.С. Пушкіну.

Не менший інтерес викликає головна вулиця Одеси Дерибасівська, названа на честь Де Рібаса, і примикає до неї площа Грецька. В даний час велика частина вулиці і площа — пішохідні зони та з Міським садом - є одним із найулюбленіших місць для відпочинку і прогулянок жителів і гостей міста. Улюбленим місцем відпочинку одеситів і гостей міста є відомі Потьомкінські сходи, що з'єднує порт і Приморський бульвар, із 192 сходинок.

Усього на території району розташовано: 50 пам'ятників монументального мистецтва і 669 житлових будинків, які є пам'ятками архітектури.

Влітку велике скупчення людей можна спостерігати на 5 пляжах району:

«Ланжерон» - найчистіший і найупорядкованіший пляж. У наявності біотуалет, близько 20 роздягалень, медпункт, дитячі атракціони з басейнами і питними фонтанчиками. Уздовж пляжу продається все необхідне для комфортного відпочинку.

«Відрада» - (острів скарбів) на пляжі в основному відпочиває молодь. На території постійно діє медпункт, один безкоштовний туалет, працює дитячий аніматор.

«Дельфін» - зручний для відвідувачів з дітьми – для малюків в морі спеціально обгородили територію буйками, а на березі встановили безкоштовні дитячі гойдалки. Можна здати речі на зберігання за окрему плату.

«Аркадія» - найкраще об лаштований, але найтісніший пляж Одеси. Багато туалетів, є кімната матері і дитини, платний душ.

10-а ст. В.Фонтану «Чайка» - є дитячий майданчик, чимала частина виділена для інвалідів – зі спеціально обладнаними душовими і туалетами. А для VIP персон навіть побудовано бунгало.

 

У 2013 році великою популярністю користувався круїзний відпочинок. На порт зайшло 27 теплоходів розрахованих більше ніж на 1000 пасажирів. Це на 9 більше ніж у 2012. Вперше Одеський порт відвідав теплохід, місткість якого більше ніж на 3000 пасажирів.




Дата добавления: 2015-04-11; просмотров: 36 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

1 | 2 | 3 | 4 | <== 5 ==> |


lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав