Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

ІІ. ВИМОГИ ДО НАПИСАННЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ

Читайте также:
  1. IV. Вимоги до зберігання вакцин, анатоксинів та алергену туберкульозного
  2. V. Вимоги до транспортування вакцин, анатоксинів та алергену туберкульозного
  3. VІ.Теми для написання рефератів
  4. Актуальність соціальної роботи у світлі реформування пенітенціарної системи України.
  5. Алгоритм виконання курсової роботи
  6. Алгоритмічні роботи з величинами
  7. Безпека роботи з комп'ютерною технікою.
  8. Бібліографічне оформлення індивідуальної роботи
  9. В апеляційній інстанції не приймаються і не розглядаються вимоги, що не були предметом розгляду в суді першої інстанції.
  10. Взаємозв'язок соціології та соціальної роботи.

Загальні вимоги до контрольної роботи

Контрольна робота являє собою виклад результатів дослідження студентом питань теорії і практики цивільного, господарського, адміністративного, податкового, фінансового і інших галузей законодавства з питань правового регулювання господарської діяльності. Контрольна робота є показом уміння логічно, аргументовано, ясно, послідовно і коротко викладати свої погляди з питань правового регулювання господарської діяльності.

Контрольна робота є авторською працею, тобто результатом самостійної творчості слухача. У ній викладається особиста позиція слухача. У разі необхідності консультація з питань написання, а також рецензування роботи здійснюється викладачами кафедри «Правових основ підприємницької діяльності». Викладацьким складом кафедри надається науково-консультаційна і методична допомога слухачеві у написанні контрольної роботи.

Вимоги до порядку написання і оформлення контрольної роботи

Написання контрольної роботи - процес, що включає в себе ряд взаємозалежних етапів: 1) отримання завдання і розробка плану; 2) збір, аналіз і узагальнення матеріалів необхідних для написання роботи; 3) оформлення контрольної роботи;

1. Отримання завдання і розробка плану.

Написання контрольних робіт починається із отримання завдання. Завдання вибирається відповідно до варіанту. Номер варіанту контрольної роботи визначається згідно останньої цифри у порядковому номері слухача у журнальному списку групи. Завчасний вибір теми контрольної роботи дозволить отримати консультацію викладача.

Після вибору завдання для полегшення написання контрольної роботи необхідно скласти план. Це дозволить розкрити питання завдання і належним чином організувати написання роботи.

Збір, аналіз і узагальнення матеріалів необхідних для написання роботи.

Збір, аналіз і узагальнення матеріалів, необхідних для написання контрольної роботи, є одним із основних етапів, тому студент має ознайомитися не тільки з нормативно-правовим матеріалом, але й з науковою літературою. Необхідним для цього є уважне ознайомлення слухача крім цієї брошури з іншим методичним забезпеченням дисципліни «Господарське право», зокрема, з тематичним планом, навчальною робочою програмою, методичними вказівками для проведення семінарських занять, у яких запропонований перелік рекомендованої до вивчення юридичної літератури та нормативних джерел.




Дата добавления: 2014-12-15; просмотров: 40 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав