Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Задание: найти в словарях значения данных слов

Читайте также:
  1. Cохранение данных в двоичных файлах.
  2. CТРУКТУРЫ ДАННЫХ И АЛГОРИТМЫ
  3. I)Однофакторный дисперсионный анализ (выполняется с применением программы «Однофакторный дисперсионный анализ» надстройки «Анализ данных» пакета Microsoft Excel).
  4. MEDLINE - это база данных, которая содержит...
  5. Quot;пейоративный выражение\" - это языковое выражение для обозначения определенного предмета, заведомо содержит его негативную оценку
  6. V. Порядок назначения повышенной государственной академической стипендии студентам
  7. А. Количество избирателей для назначения проведения общероссийского референдума не менее ...
  8. А. Количество избирателей для назначения проведения общероссийского референдума не менее ...
  9. Автоматизация процесса назначения IP-адресов
  10. Административные наказания: понятие, виды, правила назначения. ???? Правила назначения по каждому из видов???

Хронологія Чорногорівської культури залишається на сьогоднішній день залишається предметом гострих дискусій.Мабуть, ні в кого не викликає сумніву місце чорногоровскіх старожитностей в загальний колонії секвенції археологическіх культур фіналу бронзового і почала раннього залізного векаСеверного Причорномор'я: вважаючи що Чорногоровская в часі следует за белозорской культурою і пам'ятками фінальної зрубної культури Східної України, змінюючи їх хронологічно і територіально, і безпосередньо передує появі в Прічорноморскій степи археологічного комплексу ранньоскіфського вигляду. За - раніше не має удоутворітельного рішення прблеми внутрінею перідізаціі чорногоровской пласта пам'ятників, хоча неодноразово ставилася і обговорювалася. Немає єдиної думки і про те, який же хронологічній системі - "довгої" або "короткій" хронології слід відданих предпочітленіе відділяючи хронологічні рамки чорногоровской культури, і, соотвественно як датувати наиболие виразні "хронологічні значітімие" комплекси, до неї прічесленние.

В межах "чорногорської Ойкумени", яка, тягнучись на сході до Поволжя, а на Заході досяг Буджаской степи, межувала з природною природою перепоною Дунаєм, відомі шляхи извесно шлях і не численними, але досить віразітельніе "військові" поховання (Камешевіха к.256, Чорногоровка к.1, п.3, Зимогір'я к.2). Відомі й некрополі представників "нобілітету" - військової і грецької ЄЛІТА в похованнях 2 і 5 Високої могили. п.1, к.1 у с. Великої Олександрівки. що входили до складу заупокійніх дарів предмети заукопойних дарів наступального озброєння, Колчанов набори. уздечного приналежності відбивають субкультуру чорногоровского воїнства і виступають в якості ведучих хроноідікаторов, дозволяючи опредилить основні віхи прескіфского періоду - його верхню і нижню межу.

Але в переважній більшості чорногоровскіх комплексів, супроводжуючі похованням "посаг" прідставлено виключно посудом. А в західному аріале "чорногоровского світу" досліджена представницька серія поховань. Єдине супроводжуючим предметом яких являються чорнолощеніе кубки - корчаги рідко черепки, коториє мають близькі, а часто і прямий аналоги в продукції чернолесских, Жаботинський і сахарнянскіх керамічних центрів, що дозволяють хронологічно атрибутувати цілий пласт поховань, зіставивши його з вже існуючими регіональними колонками суміжних синхронних культур української і молдавської Лісостепу. Ця кераміка, з часів кіммерійців А.І. Тереножкіна і тяшмінскіх штудий В.А. Іллінській неодноразово ставали обьеектом пильної уваги ісследоватілей (Мелюкава, Гаврилюк, Махортов). Настільки підвищений інтерес можна пояснити. Адже саме ця аналітика в цілому ряді в цілому випадків дозволяє визначити якщо не обсолютно але відносну хронологічну позицію комплексів. Правда припадати учитовать факт історіографічних і концептуальних "прістастій" іследоватілей. Безперечною проблемою є якість і достовірність відтворення в публікаціях цілого ряду керамічних форм, які є як правило, опорним при культурних і хроногологіческіх настрояніях. Як наслідок практично для всі наиболе виразних судин предложені принципово различние атрибуції, що деколи досягають 5 і більше. І цьому смисло наіболлее показовим прикладом культурної та хронологічної атрибуції є корчага - кубок з к.56, п. 2 у с. Любимівка. Опубліковані як мінімум три образотворчим версії відтворюють декор корчаги (Мелюкова, Іллінська, Гаврилюк) кожна з яких не порівнянна з опоблікованнимі раніше Лєскова і Тереножкіним. Як наслідок слідуючи своєму "прочитанню" орнаментальноі композиції, Мелюкова виділа в орнаменті корчаги вплив культури Бесараб'. В якості Бесарабського імпорту корчага фігурує у зведеннях і карта А. Вульпе і М. Т. Кашуби. Як посудина чорнолесского типу розглядала корчагу В. А. Ільїнська, і по - видимому Тереножкін относивший саме поховання до кола черногоровських пам'ятників. За Гаврилюк орнаменту кубка з Любимівки притаманні риси орнаментації білозерського і черногорівского часу, а сам посудину виднесеній до раннечерногорівской групі кераміки.

 

Задание: найти в словарях значения данных слов

Аудитор

Бестселлер

Бизнес –

Блокбастер –

Бойфренд –

Брифинг

Брокер

Вестерн –

Гастарбайтер –

Дайджест –

Дефолт –

Дилер

Дистрибьютор –

Драйвер –

Евро –

Имидж

Инаугурация

Инновация –

Инвестиция

Инвестор –

Клипмейкер –

Конверсия

Консенсус –

Легитимный

Маркетинг

Мегаполис –

Менеджер

Мониторинг – непрерывное наблюдение за какими-либо процессами.

Ноу - хау

Панк –

Плеер

Популизм -

Презентация

Провайдер –

Промоутер –

Риелтор –

Саундтрек -

Сканер –

Сёрфинг -

Сноуборд -

Спонсор

Стагнация

Супермаркет –

Тинейджер –

Триллер

Файл

Хит –

Хиппи –

Шопинг –

Шоумен –

Эксклюзивный-

Электорат –

 




Дата добавления: 2014-12-15; просмотров: 33 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

<== предыдущая лекция | следующая лекция ==>
М.Н. Драган та В. А. Подобед| Делимитация

lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав