Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Обґрунтування вибору методів обробки та устаткування

Читайте также:
  1. A. можливість вибору контрагента. Верно
  2. А) організаційно-розпорядницьких методів
  3. Аспіраційне устаткування і обробка відходів на технологічних лініях.
  4. Безпечність виробничого устаткування
  5. Вибір та обґрунтування вибору моделей
  6. Вивчення форми і методів обліку, визначення їх відповідності вимогам.
  7. Екологічне обґрунтування модернізації.
  8. Експлуатація устаткування з електричним нагрівом.
  9. Експлуатація холодильного устаткування.
  10. Застосування комплексу методів, прийомів і засобів навчання на різних етапах уроків теоретичного навчання

 

Вибір методів обробки та обладнання є одним із найважливіших етапів проектування і повинен бути тісно пов'язаний з призначенням моделі та пошивними властивостями матеріалів для виготовлення.

При виборі способів обробки необхідно порівняти різні варіанти, які повинні сприяти підвищенню продуктивності праці, раціональному використанню виробничої площі та обладнання, поліпшення умов праці та підвищення культури виробництва. Удосконалення діючої технології повинно проводиться за такими напрямками: збільшення питомої ваги машинних операцій; розширення застосування сучасних клейових матеріалів;скорочення операцій внутрішньо процесної волого-теплової обробки;застосування рулонного споживання напівфабрикатів на швейному обладнанні;механізація ручних робіт.

Для виготовлення моделей пальто обрано універсальні швейні машини Juki DLN-5410NL, так як вони мають велику кількість переваг в технологічних процесах обробки виробу. Це високошвидкісна, одноголкова швейна машина човникового стібка з автоматичним обрізанням нитки, для середніх матеріалів.

При виготовлення підкладки пальто рекомендується використовувати універсальну швейну машину Juki DLN-9010SS- так як вона має велику кількість переваг в технологічних процесах обробки виробу: високошвидкісна, одноголкова швейна машина човникового стібка з голковим просуванням, прямим приводом "Direct-drive sistem", автоматичним обрізанням нитки, автоматичним підйомом притискної лапки, збільшеним вильотом рукава і операційною панеллю управління для легких і середніх тканин.

Додаткові функції не тільки покращують якість виробу, але й зменшать час на виконання допоміжних операцій.

Для вшивання рукавів у пройму було обрано обладнання JUKI DP-2100,яка дає якісну обробку даного вузла виробів, так як вона має спеціальну колонку для обробки деталей циліндричної форми, комп`ютерне управління, що зменшує час на обробку даного вузла виробів.

При обробці застібки рекомендується обрати напівавтомат JUKI

LBN-1790 для виготовлення петель у верхньому одязі. Він оснащений комп`ютерним управлінням та головка машини має спеціальний виріз для зручності виконання петель.

Такі напівавтомати як JUKI MB-1800 рекомендуються обирати для з`єднання фурнітури з виробом, бо вони оснащені комп`ютерним управлінням та мають переваги між іншими машинами для пришивання фурнітури.

Волого-теплова обробка є одним з відповідальних етапів виробництва одягу. Для покращення зовнішнього вигляду виробу та міжпроцесної ВТО рекомендується обрати обладнання фірми ROTONDI,, що складатиметься з праски та прасувальних столів.

При такому виборі обладнання виробництво отримає значні прибутки, адже трудомісткість виробу зменшиться, підвищиться продуктивність праці та якість продукції, поліпшаться умови праці.

 





Дата добавления: 2015-02-22; просмотров: 136 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав