Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Варіант 1

Читайте также:
  1. Варіант
  2. Варіант
  3. Варіант
  4. Варіант
  5. Варіант 1
  6. Варіант 13
  7. Варіант 14
  8. Варіант 15
  9. Варіант 15.

Написати і відлагодити програму, в якій з клавіатури вводиться двовимірний масив дійсних чисел розміром n*n, перевіряється правильність прийому масиву, рядки масиву сортуються за збільшенням, елементи кожного рядка збільшуються на деяке ціле число (запрошується з клавіатури).

Результати всіх дій виводити на екран.

Варіант 2

Написати і відлагодити програму, в якій з клавіатури вводиться двовимірний масив дійсних чисел розміром n*n, перевіряється правильність прийому масиву, рядки масиву сортуються за збільшенням, елементи головної діагоналі масиву замінюються нулями.

Результати всіх дій виводити на екран.

Варіант 3

Написати і відлагодити програму, в якій з клавіатури вводиться двовимірний масив дійсних чисел розміром n*n і перевіряється правильність прийому масиву, рядки масиву сортуються за збільшенням, елементи 1-го рядка і 1-го стовпця міняються місцями.

Результати всіх дій виводити на екран.

Варіант 4

Написати і відлагодити програму, в якій з клавіатури вводиться двовимірний масив дійсних чисел розміром n*n, перевіряється правильність прийому масиву, рядки масиву сортуються за збільшенням; елементи 1-го рядка замінюються нулями, останней - одиніцями.

Результати всіх дій виводити на екран.

Варіант 5

Написати і відлагодити програму, в якій з клавіатури вводиться двовимірний масив дійсних чисел розміром n*n, перевіряється правильність прийому масиву, рядки масиву сортуються за збільшенням, елементи головної діагоналі масиву виводяться на екран.

Результати всіх дій виводити на екран.

Варіант 6

Написати і відлагодити програму, в якій з клавіатури вводиться двовимірний масив дійсних чисел розміром n*n, перевіряється правильність прийому масиву, рядки масиву сортуються за збільшенням, елементи 1-го і і останнього рядків міняються місцями.

Результати всіх дій виводити на екран.

Варіант 7

Написати і відлагодити програму, в якій з клавіатури вводиться двовимірний масив дійсних чисел розміром n*n, перевіряється правильність прийому масиву, рядки масиву сортуються по зменшенню, визначається середнє арифметичне всіх елементів масиву.

Результати всіх дій виводити на екран.


Варіант 8

Написати і відлагодити програму, в якій з клавіатури вводиться двовимірний масив дійсних чисел розміром n*n, перевіряється правильність прийому масиву, рядки масиву сортуються за збільшенням, відповідні елементи 1-го і 2-го стовпців міняються місцями.

Результати всіх дій виводити на екран.




Дата добавления: 2015-09-11; просмотров: 30 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

Лабораторна робота №1 | Створення і виконання Java-програми в IDE NetBeans | Застосування командного рядка для компіляції і запуску Java-програм | Програмування обчислювальних процесів з розгалуженням | Циклічні конструкції мови Java | Програми, які реалізують розгалуження. Оператор switch | Розробка програм, які застосовують оператори переходу. Оператор continue | Розробка програм, які застосовують оператори переходу. Оператор break | Розробка програм, які застосовують одновимірні масиви | Передача параметрів методу за значенням |


lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав