Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Дії підрозділів під час наступу з ходу.

Читайте также:
  1. II. Характеристика распределения населения по доходу.
  2. Бойові завдання і бойові порядок механізованих підрозділів у наступі.
  3. Виникнення та формування концепції системного підходу.
  4. Дії підрозділів під час наступу на противника, який обороняється, з положення безпосереднього зіткнення з ним.
  5. Доходи які не включають до загального місячного або річного доходу.
  6. Маневрові можливості підрозділів
  7. Мета наступу і способи ведення наступального бою механізованими підрозділами.
  8. МЕТОДИКА РОЗРАХУНКУ УДАРНОЇ СИЛИ ПІДРОЗДІЛІВ.
  9. Методика складання кошторисів підрозділів різного функціонального призначення: основних (дільниць, цехів), допоміжних, обслуговуючих.

 

Під час наступу з ходу батальйон (рота) до рубежу переходу в атаку починає рух у встановлений час, або за командою (сигналом) старшого командира (начальника) і здійснює його з максимальною швидкістю.

Побудова колони батальйону (роти) при висуванні до рубежу переходу в атаку повинна забезпечувати швидке розгортання його в передбойовий і бойовий порядки. З цією метою, роти в колоні батальйону слідують із засобами посилення, а придані механізованому батальйону танки - у голові колони. З рубежу (пункту) розгортання в ротні колони вони виходять на свої напрямки.

Гранатометний і протитанковий підрозділи, якщо вони не залучаються до знищення противника в період вогневої підготовки наступу, і другий ешелон (резерв) батальйону до рубежу розгортання в ротні колони висуваються за ротами першого ешелону.

Придана артилерія і мінометна (артилерійська) батарея, які залучаються до участі у вогневій підготовці атаки, гармати і танки, виділені для стрільби прямою наводкою, протитанкові ракетні комплекси, а також гранатометні підрозділи висуваються і займають підготовлені вогневі позиції, як правило, у ніч перед наступом, а коли це неможливо - з початком вогневої підготовки. Танки, які призначені для оснащення катковими мінними тралами, виводяться в зазначені їм місця в порядку, установленому командиром бригади (полку).

Зенітний підрозділ, який прикриває батальйон, висувається, як правило, розосереджено по колоні батальйону і вогнем під час руху або з коротких зупинок відбиває удари засобів повітряного нападу противника.

Для заміни підрозділів, які втратили боєздатність, командир батальйону використовує другий ешелон (резерв).

Мінні поля, які встановлені засобами дистанційного мінування противника, у період висування долаються по проходах, пророблених загонами забезпечення руху старшого командира або групою розгородження батальйону і позаштатних груп розмінування рот.

При застосуванні противником запалювальної зброї підрозділи швидко виходять з району пожежі, гасять осередки вогню на техніці й озброєнні і продовжують виконувати поставлені завдання.

Атака починається з виходом у встановлений час танкових і механізованих підрозділів у бойовому порядку на рубіж переходу в атаку.

Під час атаки механізованих підрозділів у пішому порядку бойові машини піхоти (бронетранспортери) з підходом до рубежу спішування збільшують швидкість і доганяють танки. З виходом на рубіж спішування особовий склад механізованих підрозділів за командою командирів рот швидко спішується, на ходу розгортається в ланцюг і слідом за танками по їх коліях і по пророблених проходах долає мінні поля противника.




Дата добавления: 2014-12-15; просмотров: 36 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав