Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Вогневе ураження противника.

Читайте также:
  1. Бій у глибині оборони противника.
  2. Вогнище бактеріологічного ураження, його характеристика, правила поведінки і дії населення
  3. Вогнище хімічного ураження, його характеристика, правила поведінки і дії населення
  4. Вогнище ядерного ураження, його характеристика, правила поведінки і дії населення
  5. Заходи, що виключають ураження електричним струмом.
  6. Класифікація приміщень за ступенем небезпеки ураження електричним струмом.
  7. Коефіцієнт бойової ефективності щодо боротьби з танками, БМП (БТР) противника.
  8. Предположения о возможностях противника.
  9. Рухові порушення при ураженнях мозочка

Вогневе ураження противника в наступі організується по періодах.

Перед атакою механізованих і танкових підрозділів проводиться вогнева підготовка атаки, а в ході наступу - вогнева підтримка атаки.

В о г н е в а п і д г о т о в к а наступу починається і закінчується у встановлений час і проводиться при прориві (подоланні) кожної оборонної позиції на всю її глибину.

У цей період артилерія й авіація придушують і знищують засоби масового ураження, системи високоточної зброї, артилерію, протитанкові засоби, живу силу і вогневі засоби противника в опорних пунктах його оборони і поза ними, а також пункти управління й інші об'єкти.

Гармати і танки, які виділені для стрільби прямою наводкою, а також бойові машини піхоти і протитанкові ракетні комплекси в цей час знищують вогневі засоби противника, у першу чергу протитанкові і броньовані, на передньому краї і в найближчій глибині. Вогнева підготовка наступу закінчується з виходом підрозділів першого ешелону на рубіж переходу в атаку.

В о г н е в а п і д т р и м к а а т а к и починається з закінченням вогневої підготовки атаки та закінчується з виконанням тактичного завдання.

Управління підрозділами і вогнем під час наступу з ходу командир батальйону здійснює з командно-спостережного пункту, який займається не пізніше чим за 1-2 години до початку вогневої підготовки наступу і розгортається у глибині бойового порядку підрозділу, який діє попереду, на віддаленні до 800 м від переднього краю. На командно-спостережному пункті працює група, яка визначена командиром батальйону. Начальник штабу з рештою особового складу командно-спостережного пункту знаходиться в районі розташування батальйону.

Під час наступу з положення безпосереднього зіткнення з противником командно-спостережний пункт у повному складі розгортається в глибині опорного пункту підрозділу, який змінюють.

Командири механізованих рот, взводів, відділень в будь-яких умовах розташовується в бойових (передбойових, похідних) порядках свого підрозділу.

Переміщення командно-спостережного пункту батальйону організує начальник штабу, командно-спостережного пункту роти,взводу - командир роти, взводу, визначаючи його порядок.

Командно-спостережний пункт батальйону переміщується за ротами першого ешелону, а роти,взводу за бойовою лінією (ланцюгом) на віддаленні, яке забезпечує найкраще спостереження за противником, діями своїх підрозділів і безупинне управління ними, а також за сусідами і місцевістю.

Друге навчальне питання. Підготовка наступального бою.




Дата добавления: 2014-12-15; просмотров: 82 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав