Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Надавані транспортні послуги можуть здійснюватися на регулярній та нерегулярній основах.

Читайте также:
  1. Анімаційні послуги в структурі готельного продукту
  2. АНІМАЦІЙНІ ПОСЛУГИ ЯК ЗАСІБ ЗАДОВОЛЕННЯ ПОТРЕБ ТУРИСТІВ.
  3. Б) Добрі послуги та посередництво.
  4. Банк - юридична особа, яка на підставі банківської ліцензії має виключне право надавати банківські послуги, відомості про яку внесені до Державного реєстру банків.
  5. Безпосередня демократія - це здійснення влади самим народом шляхом голосування або шляхом підтримки пропозицій (ініціатив), внаслідок яких можуть бути прийняті владні рішення.
  6. В залежності від виду підприємства та рівнів ієрархії, з яких воно складається, можуть застосовувати різні види стратегій.
  7. Види матеріального забезпечення та соціальні послуги
  8. Види послуг, що надаються в готелях. Додаткові послуги.
  9. Відмова особі в доступі до інформації про неї, приховування, незаконне збирання, використання, зберігання чи поширення інформації можуть бути оскаржені.
  10. Г) юридичні та фізичні особи, які у визначеному законом порядку можуть набути право користування землею для відповідних цілей і мають у зв’язку з цим певні права й обов’язки.

Під регулярними перевезеннями пасажирів розуміються перевезення між територіями договірних сторін або транзитом по їх територіям, здійснювані з певною періодичністю, за встановленим заздалегідь маршрутом, розкладом і за умови посадки і висадки пасажирів в заздалегідь обумовлених пунктах.

Відповідно до двосторонніх угод в галузі автомобільного транспорту регулярні перевезення пасажирів автобусами організуються за погодженням між компетентними органами договірних сторін на основі видаваних ними дозволів на проїзд по тій ділянці шляху, який проходить по їх території. При відкритті регулярної лінії договірні сторони, як правило, дотримуються принцип паритетної участі перевізників обох країн. Для проїзду автобусів регулярної лінії по території транзитної країни також потрібен дозвіл компетентного органу цієї транзитної країни.

При здійсненні регулярних перевезень пасажирів у водія автобуса повинна бути завірена копія дозволу на відкриття зазначеної регулярної лінії, яке видається на строго певний період часу. Під нерегулярними перевезеннями пасажирів розуміються всі інші види перевезень пасажирів, які не підпадають під термін «регулярні перевезення», т. Е. Разова перевезення, при якому умови її здійснення визначаються в кожному окремому випадку за погодженням між замовником і перевізником. При цьому посадка і висадка пасажирів протягом усього маршруту забороняється.

Відповідно до положень чинних двосторонніх міжурядових Угод в галузі міжнародного автомобільного сполучення, в більшості випадків, на виконання подібних перевезень між країнами або транзитом по їх території обов'язковою вимогою є наявність дозволу на вчинення такого перевезення по території іншої країни. Дозвіл на нерегулярне перевезення пасажирів носить, як правило, разовий характер.

За даними Асоціації міжнародних автомобільних перевізників (АСМАП), українська сторона оперує дозволами на здійснення нерегулярних автобусних перевезень на проїзд по території наступних країн: Бельгія, Болгарія, Китай, Латвія, Литва, Монголія, Норвегія, Польща, Румунія, Туреччина, Фінляндія, Чехія, Швейцарія, Естонія.

У той же час в міжурядових угодах передбачено випадки, коли при вчиненні нерегулярної пасажирського перевезення дозволу не потрібно. Як правило, дозволів не потрібно на виконання нерегулярних перевезень пасажирів автобусами у випадках, коли група пасажирів одного і того ж складу перевозиться на одному і тому ж автобусі в продовження усієї поїздки:


-якщо ця поїздка починається і закінчується на території тієї країни, де зареєстрований автобус;




Дата добавления: 2015-01-07; просмотров: 29 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав