Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Молитва

Читайте также:
  1. XIII. Молитва
  2. Анина молитва
  3. Глава 4. МОЛИТВА В ГЕТСИМАНСЬКОМУ САДІ. УЧАСТЬ МАРІЇ
  4. Глава IX: Ледяная молитва.
  5. И ныне:/ Молитвами Богородицы/ Ми́лостиве, очи́сти// мно́жество согреше́ний на́ших.
  6. ИИСУС - МОЛИТВА ВЕЗДЕ
  7. Молитва
  8. Молитва
  9. Молитва

IV. Вечірнє спілкування

«Погляд Батька»

Ця правдива історія про хлопчика і його батька. Вони любили разом ходити на місцеві змагання з футболу. І хоч хлопчисько завжди сидів на лавці, його батько весь час стояв підбадьорюючи його. Пака хлопчик навчався в школі, батько ніколи не пропускав жодної гри.

Хлопчині дуже подобався футбол і він твердо вирішив про себе, що буде грати. Він старанно відвідував усі тренування, не пропускаючи жодної і завжди робив усе, що в його силах. Але, на жаль, його весь час тримали на лавці запасних. А батько завжди приходив на матчі і вболівав за нього, викрикуючи слова підтримки.

Так минуло кілька років. Хлопець поступив в інститут, але у футболі у нього не ладилося. Тренер зізнавався сам собі, що тримає його тільки через його старанності і самовіддачі, що допомагало зібратися іншим гравцям і вселяло в них надію.

Наполегливий хлопчина не пропустив жодного тренування під час навчання в інституті, але він ніколи не брав участі в грі. Вже закінчувався сезон футбольних зустрічей між командами інститутів, під час одного з тренувань хлопцю принесли телеграму. Він прочитав її і застиг. Проковтнувши клубок у горлі, він тихо сказав тренеру: «Мій батько помер цим ранком. Нічого, що я пропущу наступне тренування?» Тренер обійняв його дбайливо за плечі і сказав: «Звичайно, відпочивай синку! Останню гру в суботу ми зможемо зіграти без тебе.»

Настала субота. Остання гра складалася не на користь команди. Під час другої половини матчу, хлопець тихо прослизнув в роздягальню і одягнув свою футбольну форму. Потім він вибіг на поле до тренера. Його друзі по команді і тренер дуже здивувалися, коли побачили, що він повернувся так швидко. «Тренер, будь ласка, випустіть мене на поле! Я просто зобов'язаний зіграти сьогодні», – заблагав хлопчина. Тренер зробив вигляд, що не чує його – він не хотів випускати найгіршого гравця в останній вирішальній грі. Але молодий чоловік наполягав і нарешті тренер дозволив йому вийти на поле.

Через хвилину команда супротивника просто не могла зупинити його. Він бігав, пасував, перехоплював паси супротивника як професійний футболіст. Його команда почала брати верх. І ось вже на останніх секундах гри, хлопець перехопив пас і точним ударом забив вирішальний гол. Глядачі шаленіли. Гравці команди обіймали і плескали його по плечах. Це було щось!

Після того, як всі розійшлися, тренер з подивом помітив, що хлопець сидить самотньо в кутку роздягальні. Тренер підійшов і сказав: «Синку! Я не можу повірити в те, що я бачив. Ти був чудовий. Розкажи мені що сталося? Розкажи, як ти зробив це?»

Хлопець подивився на тренера зі сльозами на очах і сказав: «Ви знаєте адже, що мій батько помер. Але чи знаєте ви, що він був сліпим?».

Хлопець проковтнув клубок у горлі і через силу посміхнувся.

«Батько приходив на всі мої ігри, але сьогодні була перша гра, яку він зміг побачити. І я хотів показати йому, на що я здатний!»

«Твій батько пишається зараз тобою», – посміхнувся тренер і поплескав хлопця по плечу!


День 12

Любов дружелюбна

Мета:

1. Розповісти про те, Бог хоче, щоб ти мав справжніх друзів і сам був справжнім другом.

2. Пояснити, що Ісус любить кожного і називає нас друзями.

3. Спонукати вихованців бути дружелюбними і проявляти любов до тих, хто поруч.

Золотий вірш: «Оце Моя заповідь, щоб любили один одного ви, як Я вас полюбив!»

(Від Івана 15:12)

Біблійний текст: Івана 11:1, 4-6, 17, 23, 32 -36, 39-40, 44-45.

 

Обладнання:

· Біблія або текст історії.

· Запитання до вікторини.

· Маркери, скотч.

· Ватман або аркуш паперу.

· Цукерки

 

Хід заняття




Дата добавления: 2015-09-10; просмотров: 17 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

I. Вступна частина | Молитва | Молитва. | Молитва | I. Вступна частина | Молитва | Молитва. | Цей дар можна... | Молитва | Маленьке диво доброти |


lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.008 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав