Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Зразок запису. Народилася вчасно, перебіг пологів — без ускладнень

Читайте также:
  1. Документування– це регламентований процес запису інформації на матеріальному носії, який забезпечує її юридичну силу.
  2. ЗРАЗОК 1
  3. Зразок виконання та оформлення навчального проекту
  4. Зразок вступу до курсової роботи з психології
  5. Зразок вступу до курсової роботи з ТСПД
  6. Зразок екзаменаційного білета
  7. Зразок запису
  8. Зразок запису
  9. Зразок запису

 

Народилася вчасно, перебіг пологів — без ускладнень. Виго­довувалась грудним молоком до 6-місячного віку. Житлово-побутові умови у дитинстві були задовільні, матеріальне забезпечення сім'ї знаходилось також на задовільному рівні. В дитячому віці хворіла на кір, паротит, вітряну віспу. В школу пішла з 7-річного віку, в дитячому і юнацькому віці в розумовому і фізичному від­ношеннях від своїх одноліток не відставала. Трудовою діяльністю займається з 18-річного віку. Протягом 5 років працювала під­собним робітником на поліграфічному підприємстві. Робота була пов’язана з професійними шкідливостями — контакт із свинцем, толуолом. Часто працювала у нічні зміни. Основну частину жит­тя прожила в місті, основний виробничий напрям діяльності — робота на поліграфічному підприємстві — спершу підсобником, а потім помічником друкаря. В останні 4 роки трудової діяльно­сті контактувала із сірчаною кислотою. Житлово-побутові умови задовільні (ізольована трикімнатна квартира, в якій мешкають чотири члени сім’ї). Харчується, в основному, регулярно, але іноді зловживає сухою їжею. Не курить, алкоголем, чаєм, кавою не зловживає. Пристрасті до наркотичних засобів не має. Зловжи­ває рідиною і кухонною сіллю.

В_____ р. перенесла апендектомію, в_____ р. вірусний гепатит, після якого часто відмічає біль у правому підребер’ї.

З____р. страж­дає на хронічний гайморит. В_____р. у хворої діагностовано хронічний холецистит. Відмічає схильність до простудних захво­рювань. Має двох дітей віком 19 та 14 років. Члени сім’ї здо­рові. Мати та батько хворої померли, мати в р.— від ревма­тичної вади серця, батько — в____р.— від інфаркту міокар­да. Непереносності лікарських засобів, харчових продуктів, хіміч­них речовин, а також алергійних захворювань або реакцій родичі за прямою лінією не мали.

Анамнез завершується висновком, який містить оцінку анам­нестичних даних.

В історії хвороби № 1 він має назву «Підсумковий висновок на основі даних анамнезу».

 

В аналітичній оцінці даних анамнезу і написанні історії хво­роби № 1 необхідно висвітлити послідовно такі питання:

1. Які скарги у сукупності свідчать про захворювання певної системи, або систем чи органів (серцево-судинної, дихальної, трав­ної, нервової, тощо).

2. Захворювання якої системи або яких органів є провідним у клінічній картині захворювання (синдрому), а ураження яких — супутнім до основного захворювання (синдрому).

3. Обгрунтування конкретними даними характеру перебігу захворювання (гостре, підгостре, хронічне).

4. Найвірогідніші причини (фактори ризику) виникнення та розвитку захворювання у обстеженого хворого (порушення ритму праці, відпочинку, харчування, нервові та фізичні перевантажен­ня, контакт із токсичними речовинами, іонізуючою радіацією, простудні, спадкові та професійні фактори, зловживання алкого­лем, тютюнопаління, вживання наркотиків та ін.)

 

 




Дата добавления: 2015-01-07; просмотров: 37 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав