Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

ВИСНОВОК. Державне підприємство “Науково-дослідний інститут метрології вимірювальних і управляючих систем” заснований у 1968 р

Читайте также:
  1. ВИСНОВОК
  2. Висновок
  3. Висновок
  4. ВИСНОВОК
  5. ВИСНОВОК
  6. Висновок
  7. Висновок
  8. Висновок
  9. Висновок

Державне підприємство “Науково-дослідний інститут метрології вимірювальних і управляючих систем” заснований у 1968 р. інститут є держаним науковим метрологічним центром,що входить у державну метрологічну службу Департаменту технічного регулювання Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

ДП НДІ „Система” має статус національного метрологічного інституту (НМІ) і є підписантом Угоди про взаємне визнання національних еталонів, сертифікатів калібрування і результатів вимірювання, що виконують в НМІ, - Угоди CIPM MRA.

Інститут є головною організацією:

· з метрології та метрологічного забезпечення вимірювальних інформаційних систем та автоматизованих систем керування технологічними процесами;

· в галузі акустичних вимірювань у повітряному, водному і твердому середовищах;

· в галузі метрологічного забезпечення робіт із технічного захисту інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах.

Наукова діяльність інституту ведеться у наступних напрямах:

· Метрологія вимірювальних і управляючих систем

· Акустичні і температурні вимірювання

· Програмно-технічні комплекси і системи спеціального призначення

· Системи управління якістю і екологічного управління

· Сертифікація продукції, послуг, систем якості

Інститут – як національний метрологічний центр має сертифікат довіри на Систему управління якістю в міжнародній організації КООМЕТ, акредитований на право проведення робіт з державних приймальних випробувань та повірки вимірювальних та керуючих систем.

ДП НДІ "Система" веде підкомітет ПК-93/1 національного технічного комітету стандартизації "Системи управління якістю, довкіллям та безпекою харчових продуктів" (ТК-93) і активно співпрацює з міжнародним технічним комітететом ISO/TC-176.

Технічним комітетом з акредитації України ДП НДІ "Система" доручено вести підкомітет ПКА-08 "Управління системами якості, навколишнім середовищем та персоналом. Послуги".

Одним з важливих науково-практичних напрямків діяльності інституту є проведення досліджень і надання послуг у галузі оцінки відповідності. Зокрема, в інституті працює науково-методичний центр сертифікації готельних послуг. Науковцями інституту розроблені методичні засади сертифікації послуг з короткотермінового розміщення (проживання), у тому числі послуг готелів, мотелів, турбаз, пансіонатів, санаторіїв будинків та баз відпочинку, індивідуальних засобів розміщення. Розроблено перші національні стандарти в сфері туристичних послуг. Інститут веде навчання, перепідготовку кадрів та надає консультації з сертифікації готельних послуг для фахівців всієї України. Науково-методичний центр організовує і проводить семінари для керівників готельних підприємств з підвищення якості готельних послуг та впровадження систем управління якістю, семінари для аудиторів з сертифікації готельних послуг системи УкрСЕПРО.

Отже,в даній практиці була проаналізована найважливіша характеристика економічної діяльності - фінансовий стан на підприємстві «Система».

Проаналізувавши основні показники фінансового стану підприємства «Система» можна зробити такі висновки: підприємство на протязі двох років працювало не стабільно,оскільки розраховані фінансові показники виявились досить низькими. На протязі 2012- 2013 років підприємство було досить збитковим,оскільки майже не було прибутку.

Тому на підприємстві досить важливим стало питання про підвищення показників фінансового стану. Підвищення показників фінансового стану можливе при збільшенні прибутковості підприємства, а це можливе тільки при проведенні спеціальних заходів, які направлені на збільшення прибутку підприємства. Підприємство обслуговується банком «Приватбанк» на якому має рахунок в національній валюті.

На підприємстві раз в два роки проводиться податкова перевірка. Під час останньої не було виявлено ніяких відхилень від норми.

 




Дата добавления: 2014-12-20; просмотров: 33 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав