Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Слова Цариці

Читайте также:
  1. I. Прочитайте слова, соблюдая правила чтения гласных букв и буквосочетаний.
  2. IX. Произнесите слова, соблюдая различие между звуками по степени открытости.
  3. New words в словарь!!!
  4. Quot;СЛОВА".
  5. Активный словарь
  6. Анализ хадисов, касающихся произнесения слова «Амин» имамом и молящимися позади него
  7. Анорексигенні засоби (від латинського слова anorexia – відсутність апетиту).
  8. Более подробно о типах мышления можно прочитать в психологическом словаре (Психологический словарь. - М.: «Педагогика-пресс»,1997, С. 209-211).
  9. В мае 2008 года мы получили предложение ехать в Словакию с концертами на весенний фестиваль. Предложение было заманчивым и мы сразу же решили ехать.
  10. В рамках одной короткой темы просто невозможно передать все существующие значения английских предлогов, поэтому при выборе нужного предлога не стесняйтесь пользоваться словарем.

Бажаю, щоб овочем послуху, з котрим ти пишеш цю історію Мого життя, було те, що ти станеш Нашою правдивою ученицею, Мого Сина і Моєю. Головною ціллю тих захоплюючих і достойних таїнств, про які тобі звістили, - і наук, котрі Я часто повторяла тобі, є те, щоби ти начисто заперечила і обібрала себе, відчу­жуючи твоє серце від усякого прив'язання до сотворінь, щоб не бажала посідати їх, чи приймати для іншого вжитку. Цим заходом ти подолаєш перепони, котрі дияволи намагаються розставляти перед небезпечною податливістю твоєї вдачі. Ось так Я, що знаю тебе, дораджую, і веду тебе, повчаючи і поправляючи, як твоя

Мати і Вихователька. Через надприродну науку ти знаєш про таїнства Страстей і смерті Христа, і про єдино правильний спосіб життя, котрим є Хрест; і знаєш, що не всі покликані є вибраними. Много є тих, що хочуть йти за Христом, і дуже мало таких, хто справді настроює себе, щоби Його наслідувати; бо як лише відчують терпіння Хреста, його відкидають. Обтяжливі зусилля є дуже болісні і противні людській вдачі через плоть; а овочі духа є більш приховані; тому немногі керуються світлом. По тій причині серед смертних є так багато тих, хто забуваючи про вічні правди, шукають плоті і неустанного вживання її втіх. Вони настирно стара­ються про почесті і утікають від ураз. Вони змагають до багатства і гордують бідністю.Вони прагнуть задоволень і жахаються умертвлень. Всі вони є неприятелями Христового Хреста (Фил. З, 18), і із великим обридженням втікають від нього, вважаючи його посліднім безчестям, цілком як ті, що розпинали Христа Господа.

Ще інший обман розійшовся по світі: многі уявляють собі, що йдуть за своїм Вчителем Христом, хоч ні не переносять страждань, ні не натужуються у трудах. Вони вдоволені, що уникають поповнення великих гріхів, і все їх досконалення виливається у свого роду обережність чи пусте самолюбство; відтак вони не мають сили ущемити в чомусь свою волю і вправляти будь-які чесноти за рахунок власної плоті. Вони легко би уникнули цього самоошукання, коли б усвідомили собі, що Мій Син є не лише їх Відкупителем, але й Учителем; - що Він залишив у цьому світі скарби свого Відкуп­лення не тільки, як засіб проти їх вічної загибелі, але і як необхідний лік проти недуги гріха в людській природі. Ніхто не відав стільки, що Мій Син і Господь; ніхто краще не розумів, що таке любов, ніж Божественний Господь, хто був самою Мудрістю і Милосердям; ніхто не був більш здатним сповнити всі свої бажання (Йоан 4, 16). І все-таки, хоч Він міг легко те зробити, Він вибрав не життя вигод і ніження для плоті, але оце - повне трудів і болів. Бо Він судив, що Його науки будуть неповними і недостатніми для відкуплення людей, якщо Він не зуміє їх навчити, як перемагати диявола, плоть і самих себе. Він бажав їм прищепити розуміння, що ця прекрасна перемога досягається через Хрест, через труди, покуту, умертвлення, через приймання зневаг; через все те, що є печаттю вирізнення (з-поміж людей; - прим. наша) і доказом правдивої любові, і умовним гаслом вибраних.




Дата добавления: 2015-09-10; просмотров: 16 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

Глава 6. ХРЕЩЕННЯ І ПІСТ ХРИСТА. ДІЯННЯ МАРІЇ | Глава 1. МАРІЯ СУПРОВОДИТЬ ІСУСА В ПОДОРОЖАХ | Глава 2. ПРЕОБРАЖЕННЯ І ТРІЮМФАЛЬНИЙ В'ЇЗД ГОСПОДА В ЄРУСАЛИМ | Глава 3. ТАЙНА ВЕЧЕРЯ | Слова Божої Матері | Глава 4. МОЛИТВА В ГЕТСИМАНСЬКОМУ САДІ. УЧАСТЬ МАРІЇ | Слова Цариці | Глава 5 ІСУСА ПРИВОДЯТЬ ПЕРЕД АННУ І КАЯФУ | Слова Цариці | Глава 6. ІСУСА ВЕДУТЬ ДО ПИЛАТА. БИЧУВАННЯ І ТЕРНОВИЙ ВІНЕЦЬ |


lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав