Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Слова Цариці

Читайте также:
  1. I. Прочитайте слова, соблюдая правила чтения гласных букв и буквосочетаний.
  2. IX. Произнесите слова, соблюдая различие между звуками по степени открытости.
  3. New words в словарь!!!
  4. Quot;СЛОВА".
  5. Активный словарь
  6. Анализ хадисов, касающихся произнесения слова «Амин» имамом и молящимися позади него
  7. Анорексигенні засоби (від латинського слова anorexia – відсутність апетиту).
  8. Более подробно о типах мышления можно прочитать в психологическом словаре (Психологический словарь. - М.: «Педагогика-пресс»,1997, С. 209-211).
  9. В мае 2008 года мы получили предложение ехать в Словакию с концертами на весенний фестиваль. Предложение было заманчивым и мы сразу же решили ехать.
  10. В рамках одной короткой темы просто невозможно передать все существующие значения английских предлогов, поэтому при выборе нужного предлога не стесняйтесь пользоваться словарем.

Моя доню. Тому що в цій главі ти вивчила між іншим той незрівнянний ні з чим і гіркий жаль, з яким Я оплакувала загибель людських душ, ти теж мусиш сама навчитись, що робити для спасення твого та інших людей, щоб бездоганно Мене наслідувати, як вимагаю Я від тебе. Я не відмовилась би від ніякої муки чи смерті, якщо би було це потрібно, аби спасти когось з проклятих; і щоб їх спасти. Я розглядала б всі терпіння милою полегшею для Мого найревнішого милосердя. Отже, якщо ти не вмираєш через такий жаль, то щонайменше, не можеш мати відмовки від готовності перетерпіти все, що Господь тобі пішле, щоб справа рухалась вперед, ані не можеш ухилятись від молитви чи від трудів на повну силу, - щоб тільки запобігти гріхам у твого ближнього. А коли не можеш зразу осягнути ціль, або не знаєш, чи Господь вислухав тебе, не втрачай упевненості, але оживляй її і тривай в своїх зусиллях. Бо таке наставлення подобається Тому, хто більше від тебе прагне спасення всіх Його відкуплених. А якщо твої молитви не вислуховуються, зроби ужиток з засобів, які підказує розсудливість і милосердя, і повертайся знов до своїх молитов. Найвищому завжди подобаються і цей вид добродійності для ближнього, і ця любов, що намагається запобігти гріхові. Він же не бажає смерті грішника (Єзек. 33, 11) і, як ти написала, не виносить наперед остаточної і невідкличної ухвали щодо осудження своїх сотворінь, але старається їх всіх спасти, якщо вони не стремлять до загибелі по своїй свобідній волі. Хоч у правосудді своїм Він дозволяє на цей шлях, як невід'ємний від свобідної людської волі, це є противне Його уподобанням. Не обмежуй себе у цих проханнях, та й у прочих - щодо речей дочасних; молись, щоб воля Його звершилася у всьому, що є добре.

Якщо для спасення твоїх братів Я бажаю, щоб ти трудилась із таким запальним милосердям, то розваж, як много мусиш ти вчинити для власного спасення, і у якій шані мусиш тримати власну душу, за котру безмежна ціна була назначена. Хочу остерегти тебе, як Матір: коли покуси і пристрасті штовхають тебе до поповнення гріха якогось, хоч і найменшого, то собі пригадуй той жаль і сльози, до котрих Мене доводили гріхи людей і бажання запобігти їм. Не причиняй Мені цієї прикрості, Моя найдорожча! Бо хоч тепер Я невразлива на біль, то все-таки ти позбавляєш Мене, що погодилась бути Матірю і Вчителькою, тої звичайної радості: бачити тебе справді нарядженою в досконалість, якої вчать у Моїй школі. Якщо будеш недбалою у цьому, то ударемниш Моє велике прагнення побачити, як ти сподобаєшся Моєму Божественному Синові, і виконаєш Його святу Волю у всій її обильності. Обдумай при поданому тобі світлі, якими великими виглядатимуть вчинені тобою навіть дрібні провини у випадку, коли ти дістала стільки ласк і зв'язала себе зобов'язаннями супроти Господа і Мене. Покус і небезпек не забракне тобі на всю решту твого земного життя. Але під час них усіх пригадуй про Мою науку, про Мої сльози і смуток, а передусім про те,- скільки винна ти Моєму Божественному Синнові, що є таким щедрим, уділюючи плоди своєї Крові для здобуття твоєї вдячної взаємності.




Дата добавления: 2015-09-10; просмотров: 22 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

Глава 8. РОЗП'ЯТТЯ | Глава 9. МАРІЯ - НАСЛІДНИЦЯ ЗАСЛУГ ХРИСТА | Глава 10. ПЕРЕМОГА ХРИСТА НАД ПЕКЛОМ | Глава 11. ВОСКРЕСЕННЯ | Глава 13. ВОЗНЕСЕННЯ ХРИСТА | Слова Цариці | Глава 1. ЗШЕСТЯ СВЯТОГО ДУХА. | Глава 2. ПРОПОВІДЬ АПОСТОЛІВ. ОПІКА МАРІЇ НАД НАВЕРНЕНИМИ | Слова Цариці | Глава 3. ХРЕЩЕННЯ НАВЕРНЕНИХ. ПЕРША СЛУЖБА БОЖА. СТАЛЕ ПЕРЕБУВАННЯ ЄВХАРИСТІЇ В МАРІЇ |


lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав