Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Технічне обслуговування машинно-тракторного парку. Система обслуговування - це комплекс планомірно здійснюваних організаційних і технічних заходів по обслуговуванню машин

Читайте также:
  1. Види та рівень розвитку рекреаційно-туристського обслуговування в Австралії.
  2. Класифікація методів і форм обслуговування
  3. Матеріально-технічна база та склад машинно-тракторного парку
  4. Методи і форми обслуговування
  5. Метрологічне обслуговування приладів.
  6. Науково-технічне співробітництво України та ЄС
  7. Обслуговування в аеропортах.
  8. Обслуговування в номерах готелю
  9. Обслуговування в обідній час
  10. ОСОБЛИВОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ З КРАЇН ЄВРОПИ, АЗІЇ, АВСТРАЛІЇ

 

Система обслуговування - це комплекс планомірно здійснюваних організаційних і технічних заходів по обслуговуванню машин, що забезпечують справний технічний стан та їх готовність до роботи. В господарстві прийнято планово-запобіжну систему технічного обслуговування.

Планування технічного обслуговування машинно-тракторного парку здійснюється головним інженером господарства. Планування проводиться індивідуальним методом. Цей метод дозволяє визначити всі види технічного обслуговування в запланований період для кожного трактора з урахуванням його попереднього наробітку, витрати палива і числа проведених технічних обслуговувань. Розрахунки проводять аналітичним та графічним методами. Мета технічного обслуговування машин заключається в високоякісному обслуговуванні і виконанні операцій технічного обслуговування з оптимальними затратами праці і коштів. Технічне обслуговування тракторів, самохідних комбайнів і автомобілів всіх видів, марок і типів здійснюється відповідно до річних планів і місячних планів-графіків. Операції з технічного обслуговування та ремонту виконуються згідно з вимогами технологічних карт, технічних описів та інструкцій щодо експлуатації машин (рис. 1.2)

 

 

 


 

           
   
 
 
   

 

 


Рис. 1.2. План ремонтно-обслуговуючої бази господарства:

1 – засоби протипожежної безпеки; 2 - навіси для зберігання сільськогосподарської техніки; 3 - складське приміщення; 4 - естакада; 5 - машинно-ремонтна майстерня; 6 - гаражі для тракторів; 7 - гаражі для автомобілів.

 

 




Дата добавления: 2014-12-20; просмотров: 38 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.009 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав