Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

IX. Зарахування вступників на основі повної загальної середньої освіти, які досягли визначних успіхів у вивченні профільних предметів

Читайте также:
  1. IV. Строки прийому заяв та документів, конкурсного відбору та зарахування на навчання
  2. XIV. Реалізація права вступників на вибір місця навчання
  3. Аналіз власного досвіду виконання подібних завдань при вивченні навчальних дисциплін та проходження практик.
  4. Банківський нагляд на консолідованій основі
  5. В основі проблемного навчання — низка об'єктивних обґрунтувань.
  6. Інноваційні процеси в галузі середньої освіти
  7. Контекстне мовлення - зв'язне мовлення, зміст якого зрозумілий співрозмовнику на основі мовних засобів і не вимагає знання конкретної ситуації.
  8. МАТЕМАТИЧНІ МОДЕЛІ ЗАГАЛЬНОЇ ЗАДАЧІ ЛІНІЙНОГО ПРОГРАМУВАННЯ
  9. Методичні засади реалізації принципу краєзнавства при вивченні загальної біології

9.1. Зараховуються до Державного закладу «Луганський державний медичний університет» відповідно до розділу XII цих Правил за умови подання сертифіката (сертифікатів) зовнішнього незалежного оцінювання 2015 року з кількістю балів не нижче мінімального рівня для допуску до участі в конкурсному відборі учасники міжнародних олімпіад за умови, якщо вони вступають на напрями, для яких профільним є вступне випробування з предмета, з якого вони брали участь у міжнародній олімпіаді.

9.2. Призерам (особам, нагородженим дипломами І - III ступенів) IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових предметів до конкурсного бала при вступі на основі повної загальної середньої освіти зараховується додатковий бал за умови, якщо вони вступають на напрями, для яких профільним є вступне випробування з предмета, з якого вони є призерами, у тому числі: екологія - при вступі на напрями (спеціальності), для яких профільними визначено предмети «біологія», «хімія».

9.3. Призерам III етапу Всеукраїнських конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук України додатково нараховуються бали відповідно до секції, по якій вступник брав участь у конкурсі - захисті. Відповідність секцій напрямам підготовки визначається згідно з переліком секцій відповідно до напрямів підготовки, на які при вступі до Державного закладу «Луганський державний медичний університет» для навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста додатково зараховуються конкурсні бали призерам, нагородженим дипломами І - III ступеня - III етапу Всеукраїнських конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАНУ за секціями наукових відділень Малої академії наук України, наведених у додатку 7 Правил прийому.

9.4. Положення пунктів 9.1-9.3 цього розділу, поширюється на осіб, які є учасниками міжнародних олімпіад, призерами IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та призерами III етапу Всеукраїнських конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, що відбулися у поточному навчальному році, за переліком, визначеним Міністерством освіти і науки України.

9.5. Вага бала за особливі успіхи становить від 0 до 5 відсотків конкурсного бала, а саме: величина додатково нарахованих балів становить:

- особам, нагородженим дипломами І ступеня – 10 балів (5%);

- особам, нагородженим дипломами II ступеня – 8 балів (4%);

- особам, нагородженим дипломами ІІІ ступеня – 6 балів (3%).

Додатковий бал зараховується лише за однією з перелічених вище підстав.

9.6. Норма, визначена пунктами 9.1, 9.2 цього розділу, поширюється на учасників міжнародних олімпіад, призерів IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та призерів III етапу Всеукраїнських конкурсів - захистів науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, що відбулися у поточному навчальному році, за переліками, визначеними наказами Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.




Дата добавления: 2015-04-11; просмотров: 27 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | <== 8 ==> | 9 | 10 |


lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав